Köpek lobisi çözümü duyunca karşı harekete geçti

Haber Tarihi : 26 Aralık 2022 17:31:39
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Sokak köpeği terörüne karşı halktan gelen tepkiler ve sorunu çözmek için komisyon kurulması üzerine kendine hayvansever diyen gruplar harekete geçti. Dün Yenikapı'da akılalmaz görüntülere sahne olan mitingin ardından, bugün de Beykoz'da yeni bir algı operasyonuna hazırlanılıyor.

Sokak köpekleri bu yıl 30'dan fazla kişinin ölümüne sebep oldu. Bir çocuk kuduzdan öldu. Bir başka çocuğun kafa derisi koptu. Tepkiler çığ gibi yükselirken, sorunun çözümü için komisyon kuruldu. Bunun üzerine kendine hayvansever diyen bazı kuruluşlar harekete geçti. Sokakta köpek terörünün devam etmesine hizmet eden bu gruplar, dün Yenikapı'da toplanmış, ortaya absürt görüntüler de çıkmıştı. Bugün ise Beykoz'da algı operasyonunun devamını çekme peşindeler. CHP'li Küçükçekmece Belediyesi, belediyeye ait otobüsle kendine hayvansever diyen bir grubu eylem yapmaları için AK Partili Beykoz Belediyesi'nin hayvan barınma ve rehabilitasyon merkezine taşıdı.

Başıboş köpek sorunu için düğmeye basıldı!

Türkiye'de sokak köpekleri sebebiyle insan ölümlerinin oldukça artması üzerine yetkililer düğmeye bastı. 5 bakan ve Belediyeler birliği özel komisyon oluşturdu. İstanbul'da tüm ilçelerde doğal barınaklar kurulacak. Belediyelere ormanlarda yer ayrılacak ve mevcut barınaklar ve mevcut barınaklar iyileştirilecek.