Küfür tek millettir

Küfür tek millettir
Haber Tarihi : 30 Kasım 2017 23:57:14
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

FETÖ elebaşısı Gülen’in Cizvit tarikatı kardeşi olan Vatikan’ın baş Papazı, Müslüman soykırımı yaptıkları için kutlama ziyaretine gittiği Myanmar’da katil Budistlerle buluştu ve soykırımdan söz etmedi. Haçlı organizasyonu Avrupa Birliği’nin Terörle Mücadele Koordinatörü Gilles de Kerchove, NATO'nun emrindeki FETÖ’yü terör örgütü olarak görmediklerini, ileride de görmeyeceklerini açıkladı. Trump, “YPG’ye bundan sonra silah vermeyeceğiz, verilen silahları da geri isteyeceğiz” der demez, önce 100 tır ağır silah gönderdi, ardından 2018 bütçesine terör örgütü YPG'ye 5 bin AK-47 verilmesine yönelik madde koydu. Peşmerge’ye de 364 milyon dolar verme kararı alan ABD, PKK/PYD ve Peşmerge ortaklığı ile Kerkük’e işgale hazırlanıyor.

Yeni Söz Haber Merkezi

ÜÇ MAYMUNU OYNADI

Myanmar'ı yöneten sapık Budistlerin Arakanlı Müslümanlara yönelik soykırımı devam ederken Vatikan'ın Papası, bu ülkeyi ziyaret etti. FETÖ elebaşısı Gülen'in de mensup olduğu Cizvit tarikatından olan Papa Franciscus, danışmanları ile Budist ve Hıristiyan keşişlerin isteklerine uyarak ne Rohingya kelimesini ağzına aldı, ne de dünyanın gözü önünde yaşanan soykırımdan bahsetti. Myanmar Devlet Başkanı Aung San Suu Çii ile görüşmesinde 3 maymunu oynamaya devam eden Papa hem insanlıktan nasibi olmadığını, hem de küfrün tek millet olduğunu ispat etti.

AB: KENDİ SIPAMIZA TERÖRİST DİYECEK DEĞİLİZ

Türkiye ile girdiği siyasi ve ekonomik savaşı kaybeden haçlı organizasyonu Avrupa Birliği'nin Terörle Mücadele Koordinatörü Gilles de Kerchove ise, inanç ve ahlaksızlıkta kendilerine benzeyen gâvurların kullanışlı terör örgütü FETÖ hakkında konuştu. AB yetkilisi Kerchove, AB'nin FETÖ'ye terör örgütü demesi için somut deliler gerektiğini ileri sürdü ve “delilleri ne olursa olsun bizim teröristimize hiçbir şartta terörist demeyiz” demek yerine “AB'nin yakın zamanda görüş değiştireceğini düşünmüyorum” diyerek hem gerçek niyetlerini ifşa etti, hem de Papa gibi o da küfrün tek millet olduğunu gösterdi.

SELEFLERİ GİBİ ONUN İŞİ DE YALAN DOLAN

ABD Başkanı Trump'ın, “YPG'ye bundan sonra silah vermeyeceğiz, verilen silahları da geri isteyeceğiz” demesinin hemen ardından, ABD'nin 2018 bütçesine terör örgütü YPG'ye 5 bin AK-47 verme maddesi eklendi. ABD başkanları bin bir suratlı olmaları ve karaktersizlikleriyle meşhur olmasına karşın, Trump'ın pişkinliği ve hızı hepsini geride bıraktı. Erdoğan ile bizzat konuşup açık açık söz vermesine ve ardından da Beyaz Saray'dan sözlerin doğrulanmasına karşın, Pentagon'un tersine attığı adımlar hem ABD yönetiminin kendi içindeki çarpıklığı, hem de küfrün tek millet olduğunu ve asla Müslüman'a dost olamayacaklarını ortaya koydu.

KERKÜK'E ÇÖKECEK, PEŞMERGE'YE 364 MİLYON VERECEK

PKK/PYD'ye gözü gibi bakan ABD'nin Irak Ortak Operasyonları Komutanı General Baker, IKBY ziyaretinde Peşmerge'yi de unutmadıklarını ve 2018'de kendilerine 364 milyon dolar vereceklerini söyledi. Trump'ın pişkin komutanı Baker'in “ABD Peşmerge'yi silahlandırmaya devam edecek” dediği kaydedildi. Öte yandan Irak'ın kuzeyinde İsrail ile birlikte Barzani'yi gaza getirip yaptırdığı referandumda başarısız olan ABD'nin, İran'ın terör örgütü ‘Haçlı Şabi'yi bahane ederek, kadim İslam şehri Kerkük'teki K1 Askeri Üssü'ne yığınak yapmaya başladığı ve ardından Kerkük'ü işgale hazırlandığı dile getirildi. Küfrün tek millet olduğunu ispat etmek için de bu operasyonun Marksist terör örgütü PKK/PYD ile ortak yapılacağı kaydedildi.

01-YS-SYF01-r