Külünk: Çok büyük bir devrimin arifesindeyiz

Külünk: Çok büyük bir devrimin arifesindeyiz
Haber Tarihi : 09 Nisan 2021 14:08:16
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

AK Partili Metin Külünk, gençleri bambaşka bir Türkiye'nin beklediğini ifade ederek; ülkemizin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde başta savunma sanayinde olmak üzere diğer alanlarda çok büyük devrimin arifesinde olduğunu söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, son dönemlerde büyük atılım gerçekleştiren yerli ve milli üretime dayalı savunma sanayisinde ki gelişmelere ilişkin genç Youtuber Eren Talha Altun’a özel açıklamalarda bulundu. 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde büyük bir devrim gerçekleştirdik

SİHA’lar ve beraberinde üzerinde çalışılması devam eden diğer yerli ve milli atılımlar ile ilgili büyük bir akıl devrimi ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyen Külünk , Türkiye’nin ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde özgüvenini ve  aklın özgürlüğünü keşfederek, başarılara,  yerli ve milli kimliğe  sahip çıkmak suretiyle kısa zamanda büyük işler başardığını  ve  bunun hepimiz için sevindirici  mutluluk ve onur verici olduğunu söyledi.

 Türklerin dondurulmuş aklı yeniden devrede

Yeni Türk gençliğinin bambaşka bir Türkiye beklediğini ifade eden Külünk, “Merhum Erbakan Hoca’nın hedef koyarak, Selçuk Bayraktar kardeşimizin babasından başlayan,  bu anlamda ailenin ve Bayraktar ailesi ile birlikte yüzlerce müteşebbisin ve Ankara’daki savunma sanayi akıl merkezinin başardıkları ile sizin nesil bambaşka bir Türkiye’de yaşama yolunda kararlılıkla gidiyor. Bu bir Türklerin dondurulmuş aklının çözünürlük sürecinin hızlanmasıdır.” dedi.

 Gençler şu soruyu kendine sormalı…

“Siz genç evlatlarımızın şu soruyu kendinize sormanız gerekiyor” diyen Külünk “Neden Türkiye milletimizin mutlu olduğu, sevindiği bu başarılarda Sayın Erdoğan dönemini bekledi? Batı bütün bu konuştuklarımızı  100 yıl evvel çözmüş, başarmış ve de küresel egemenliğini ilan etmişti.” şeklinde konuştu.

Asıl olan milletin gönlünde yer almaktır

Tarımda, sağlıkta, yüksek teknolojide ve en önemlisi dijitalde, savunma sanayindeki başarılarımıza eklenecek büyük çıkışların arifesinde olduğumuzu vurgulayan  Külünk, gençlere kariyer yapmaları konusunda tavsiyede bulundu: 

"Gençler  enstrüman çalmalı, spor yapmalı, bunlarla bütünleşmeli ve en önemlisi kitap okumalı. Asıl olan milletin gönlünde yer etmektir. Bunu başaramadıysanız tarihin tozlu sayfalarında kaybolmaya mahkûm olursunuz. Siz gençlere de aynısını tavsiye ediyorum. Kendinizi geliştirin. Çalışın, üretin, kariyer yapın. Milletle beraber olmak, milletin gönlüne girmek daima önceliğiniz olsun. Milletin vicdanında olmaktan daha büyük devlet yoktur, bunu unutmayın. Milletin vicdanında olmak en değerlidir. Bizim için en nihayetinde ahirette kendi kitabımızı okuyacağız. O okuyacağımız kitabı Allah bize hep iyi doğru yolunda attığımız adımlarla yazmayı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.