kurtlar puslu havayı sever

kurtlar puslu havayı sever
Haber Tarihi : 01 Ekim 2015 05:28:10
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Döviz kurunda dövizler 3'ün üstüne çıktı.

Ne oldu da Türkiye'de birden bire bunlar oldu. Hani derler ya 'kurt puslu havayı sever' ekonomide de kurtlar puslu havayı sever" dedi.

Ordu'da sivil toplum örgütleriyle istişare toplantısına katılan Başbakan Yardımıcısı Numan Kurtulmuş burada yaptığı ekonomi ile ilgili çalışmalara da değindi. Seçimden sonra ekonomideki dalgalanmalara da dikkat çeken Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin gülçlü bir ülke olduğuna dikkat çekerek, "Döviz kurunda dövizler üçün üstüne çıktı. Ne oldu da Türkiye'de birden bire bunlar oldu.

“Birileri böyle ortamı ister”

Yine ekonomide nasıl terörde hani derler ya 'kurt puslu havayı sever' ekonomide de kurtlar puslu havayı severler. Birileri oturdukları yerlerden bir takım spekülasyonlar yapmayı böyle siyasi ortamlarda isterler, zaman zamanda başarırlar. Amaç, bunu da çok açık söylüyorum.

“Türkiye güçlü bir ülke”

Türkiye'de şu anda ekonomi üzerinden birilerinin operasyon yapması, birilerinin spekülasyon yapmasına Türkiye müsaade etmeyecek kadar kuvvetli güçlü bir ülkedir. Ve inşallah ekonomideki bu dalgalanmada en kısa zamanda kendi yerine oturacak ve kendi rotasına girecektir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Birileri oturdukları yerlerden bir takım spekülasyonlar yapmayı böyle siyasi ortamlarda isterler” dedi.