LGBT’cilerin ezici çoğunluğu HPV kanseri

LGBT’cilerin ezici çoğunluğu HPV kanseri
Haber Tarihi : 05 Aralık 2017 01:42:32
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Human Papilloma Virüs (HPV) olarak adlandırılan bir kanser türünün LGBT adıyla örgütlenen sapkınlar ile eşiyle ters ilişkiye giren erkeklerde salgın halde olduğu ancak gizlendiği ortaya çıktı. Naturalnews’ın haberine göre Allah’ın yasak ettiği sapkın fiili işleyen sapıklar arasında hızla yayılan kanserin LGBT medyası tarafından gizlendiği ifşa oldu. Amerika’da yapılan araştırmalarda sapıkların neredeyse yarısının HPV’ye yakalanmış durumda olduğu ve büyük bir bölümünün de kendisini ölüme götüren kanserin farkında olmadığı belirtildi. İşte Allah’ın dünyada verdiği cezanın detayları…

Yeni Söz Haber Merkezi

‘LGBT MAFYA HALİNE GELDİ'

Dünya çapında bir şöhrete sahip NaturalNews'in baş editörü Health Ranger, artık mafya haline gelmiş olan sapkınlar örgütü LGBT'cilerin hışmından korkan ya da patronlarının destek verme talimatı yüzünden, batılı ana akım medyanın eşcinsel erkeklerin çoğunluğunda ortaya çıkan anal kanseri gizlediğini yazdı. NaturalNews, söz konusu kansere yakalanma nispetinin diğer erkeklere oranla 100 kat daha fazla olduğunu ancak ana akım medyanın bu gerçeğini yayınlamaktan çekindiğini kaydetti.

DAILY MAIL: ANAL KANSER SALGINI

Daily Mail gazetesi ise “Amerika'daki eşcinsel erkekler arasında ortaya çıkan anal kanser salgınına karşı mücadele” başlıklı bir yazı yayınlandı. Bu yazı, özellikle ABD ve Avrupa'da ana akım medyanın bu sapkınlığın sağlık açısından ne denli büyük bir tehlike olduğunu örtbas ettiğini ortaya çıktı. Söz konusu yazıda “Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yaklaşık 620 bin eşcinsel ve biseksüel erkek, 2014'te HIV ile yaşıyordu” denildi. Ayrıca 100 binden fazlasının ise yakalandığı kanserin henüz farkında olmadığı belirtildi.

‘LGBT MEDYASI BU GERÇEĞİ SAKLIYOR'

Yayımlanması geciktirilmiş raporlara göre; HPV (Human Papilloma Virüs) olarak adlandırılan bu kanser türü sadece eşcinsel sapkınlarda değil, aynı zamanda karısı ile ters ilişkiye girenlerde de görüldüğü, araştırmacıların tedavisi çok güç olan HPV kanserinin erkenden tespiti için ulusal tarama çalışmasının bulunmadığını, bu nedenle de yakalandığı halde henüz farkında olmayan çok sayıda kanserli sapık yüzünden gerçek rakamların tam bilinmediğini ortaya koydu.

KESİN OLAN ŞU: HPV SAPIKLIK HASTALIĞIDIR

HPV'nin eşcinsel ve anal ilişki hastalığı olduğunun gizlenmeye çalışıldığını belirten NaturalNews, bu kanser türünün  karısı ile ilişkiye girmiş olan erkeklerinkinden 100 kat yüksek olmasının bunun bir eşcinsel hastalığı olduğu gerçeğini ortaya çıkardığını yazdı. Diğer erkeklerin ise büyük oranda kadınlarla ters ilişki yaşayanlar olmasının bu gerçeği doğruladığı belirtildi. Hastalığa yakalanan bazı erkeklerin ise eşcinsel ilişkisini gizlemekte olabileceğinin de göz ardı edilmemesi gerektiği kaydedildi.

‘TERS İLİŞKİ DE AYNI KANSERE YOL AÇAR'

Hawaii'de yapılan bir araştırma, anal kanser ya da LGBT kanserinin sadece eşcinsellerde değil, aynı zamanda eşi ile ters ilişki yaşayanlar normal çiftlerde de görüldüğünü ortaya koydu. Sapkın ilişki türlerinin, hem HPV enfeksiyonunu hem de anal kanser geliştirme ihtimalini artıran yüksek riskli bir aktivite olduğu belirtilen araştırmada HPV enfeksiyonunun serviks, vajina, vulva, penis, ağız boşluğu ve rektum kanserlerine de yol açtığı belirtildi.

KANSER MERKEZLERİ LGBT KANSERİNİ KABUL ETTİ

Amerikan Kanser Topluluğu (American Cancer Society) yüksek oranlarda anal kanser geliştiren sapkınların toplum sağlığı için büyük bir tehlike olduğunu kabul ettiğini duyurdu. Amerikan Kanser Derneği (ACS) sadece 2017'de 8 bin 200 adet yeni anal kanser vakası beklendiğini ve bunların teşhisinin ancak kanserin üçüncü veya daha sonraki evrelerde tespit edileceğini, bunun da pek çok hastanın öleceği anlamına geldiğini belirtti. “1980'lerde AIDS sapkınların en büyük endişesiydi” diyen Los Angeles Times ise “şimdi ise anal kanser sapkın erkekler arasında en acil sorun ve en büyük kriz” diye yazdı. Sosyal devletlerde ödenmesi neredeyse imkânsız olan tedavi faturalarının ise buna karşı gelen halka kesildiği belirtiliyor.

SAPIKLIK SONA ERER DİYE KORKUYORLAR

Batılı akademilerde hazırlanan ancak yaygın medya organlarında yer bulamayan araştırmaların arkasında sinsi bir oyun olduğu görüldü. HPV kanserinin ana akım medyada gizlenmesinin ana nedeninin ise hem LGBT sapkınlarının bu konunun bir eşcinsel erkeğin hastalığı olarak dillendirilmesinden duyacağı rahatsızlık, hem de küresel sermaye tarafından desteklenen LGBT faaliyetlerinin sekteye uğraması olduğu dile getirildi.

 

05-YS-SYF01-r