VF kat sol
VF kat sağ

Mama karşılığında İngilizce dersi

Mama karşılığında İngilizce dersi
Haber Tarihi : 04 Nisan 2016 10:15:33
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Eskişehir'de yaşayan Zeynep Burcu Tekin, İngilizce dersi verdiği kişilerden para yerine sokak hayvanları için yiyecek alıyor.

Eskişehir'de özel bir şirkette çalışan 28 yaşındaki Zeynep Burcu Tekin, sokak hayvanlarına yardım etmek için mama karşılığında özel ders veriyor.

Tekin, yaptığı açıklamada, Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olduğunu ve üniversite yıllarından beri hayvan hakları konusunda çeşitli kuruluşlarda görev yaptığını söyledi.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir şirkette 6 yıldır çalıştığını belirten Tekin, OSB'de çok sayıda sokak hayvanı bulunduğunu ve onlar için bir şeyler yapmak istediğini anlattı.

"Sokak hayvanları için ne yapabilirim?"

Tekin, "Sokak hayvanları için ne yapabilirim?" diye düşünürken aklına farklı bir fikir geldiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"İngilizceyi çok iyi konuştuğum için özel ders vermeyi ancak karşılında da para yerine sokak hayvanları için yiyecek almayı planladım. Bunu da sosyal medya üzerinden paylaştım. Arkadaşlarım da bu paylaşımımı kendi sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Kısa sürede duyuldu ve şimdi derslere başladım. Her yaşa her seviyeye İngilizce dersi veriyorum. Onun karşılığında da sokak hayvanları için mama alıyorum. Her şey sokak hayvanlarındaki canlar için. Buradaki amacım sokak hayvanları için bir farkındalık ve bilinç oluşturmak."