Maymun bulundu

Maymun bulundu
Haber Tarihi : 23 Ekim 2015 05:31:59
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Her fırsatta, dünyaperest ve zevk düşkünü olduğunu hatırlatan Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, canlı yayında, “Ben, zevk ve sefa düşkünü olan Bonobo maymunuyum” dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ve  Osman Gökçek, Beyaz TV'de  canlı yayınlanan Sürmanşet isimli programda biraraya geldi. Osman Gökçek'in soruları karşısında çılgına dönen Ertuğrul Özkök, canlı yayında ter döktü.

Sorulara işine geldiği gibi cevap veren Özkök, Gökçek'in art arda gelen soruları karşısında zor anlar yaşayarak "Bundan sonra her soruna 'evet' diyeceğim" dedi. Canlı yayında adeta ‘3 maymunu' oynayan yazar Özkök, Berkin Elvan'ın ölümünün sürekli manşetlerine taşınmasına karşın, Yasin Börü'nün ölümünün bu kadar yer almamasına yönelik soruya ise kaçamak yanıt verdi.

‘ZEVK DÜŞKÜNÜYÜM'

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, köşe yazılarından ve gazetesinden yalan yanlış haberler yayınlayarak aleyte propaganda yapan Özkök, canlı yayında kendini maymun ilan etti.

Gökçek'in, 30 Nisan 2014 yılında ‘Ben de beyaz bir maymunum' başlığıyla yayınlanan ve ağaca asılı, ağzında da muzla poz verdiğiniz bir fotoğrafınızın yayınlandığı köşe yazınızı hangi duygularla kaleme aldınız sorusuna' Özkök, ‘kendimle alay etmeyi ve hakaret etmeyi severim' cevabını verdi. Dünyaperest ve zevk-ü sefa düşkünü olduğunu söyleyen Özkök, ‘Benim gibi zevkine ve sefasına düşkün bir canlı türü olan Bonobo maymunuyum” dedi.