VF kat sol
VF kat sağ

Meteoroloji uyardı: Sağanak geliyor

Meteoroloji uyardı: Sağanak geliyor
Haber Tarihi : 18 Ağustos 2022 15:21:53
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Bugün Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii ile Kırklareli'nin kuzeyi, Isparta, Burdur, Konya'nın batı kesimleri, Tokat, Gümüşhane ile gece saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın ve Düzce'nin kuzeyinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yarın ise İstanbul'da kuvvetli sağanak bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan uyarılara göre birçok bölgede sağanak yağmur görülecek. Bugün Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii ile Kırklareli'nin kuzeyi, Isparta, Burdur, Konya'nın batı kesimleri, Tokat, Gümüşhane ile gece saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın ve Düzce'nin kuzeyinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yarın ise İstanbul'da kuvvetli sağanak bekleniyor.

18 Ağustos güncel hava durumu raporu yayımlandı. Buna göre, bugün yer yer sıcaklık artış göstereceği İstanbul'da yarın kuvvetli sağanak bekleniyor. Sıcaklık Ege kıyıları ile Marmara'nın batısında mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii ile Kırklareli'nin kuzeyi, Isparta, Burdur, Konya'nın batı kesimleri, Tokat, Gümüşhane ile gece saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın ve Düzce'nin kuzeyinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.