​Mikrofon süngeri baskılı modeller

​Mikrofon süngeri baskılı modeller
Haber Tarihi : 27 Eylül 2021 21:43:59
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Mikrofon süngeri baskılı  modeller ile kastedilen süngerin şeklidir. Şekil meselesi ise basit bir iş değildir. Zira her şeklin özdeşleşmiş olduğu bir sektör vardır. Bunlardan bazılarına değinmemiz gerekirse, öncelikle şekillerin kendisinden başlamak icap eder.

 

Söz konusu şekiller yuvarlak, elips, silindir ve köşeli şeklindedir. Daha başka şekiller olsa da en çok kullanılan modeller bunlardır.

 

Öncelikle yuvarlak şekilden başlayalım, çünkü bu en çok tercih edilen modeldir. Hatta birine mikrofon çiz dediğiniz zaman kağıda yuvarlak bir mikrofon şekli çizecektir. Bu model bir sünger haber programlarından seyahat içerikli yayınlara kadar hemen her çeşit kategori için kullanılabilir.

 

Bir diğer model olan elips de tıpkı yuvarlak mikrofon süngeri modeli gibi oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. İster röportaj ister de tartışma programı olsun bu şekil süngerleri pek çok farklı alanda görebilirsiniz.

 

Silindir şeklinde olan sünger modelleri ise daha çok haber kanalları tarafından tercih edilir. Bunlar silindir şeklinde ve uzundur. Yayın tarzı sadece haber olan kanallar tarafından kullanılan bir modeldir.

 

Köşeli modelleri ise genel içerikte yayın yapan kanalların haber programları tarafından tercih edilebilir.

 

MİKROFON SÜNGERİ BASKILI OLUNCA NE İŞE YARAR?

 

Mikrofon süngeri baskılı olunca ne işe yarar sorusunun cevabını tahmin etmek aslında zoe değildir. Zira baskı işlemleri pek çok farklı sektörde aynı amaç için yapılır: Tanıtım ve reklam.

 

Mikrofonların üzerine takılan süngerler için de durum böyledir. Sünger üzerine baskı işlemi ile logonuzu ya da sloganınızı bastırdığınız zaman bu sizin için bir reklam aracına dönüşür. Üstelik hem sloganınızı hem de logonuzu aynı süngere bastırabilirsiniz. Bu şekilde size dair imgeleri izleyenlerin hafızasına kazıyabilirsiniz.

 

Mikrofon süngeri baskılı olunca bir avantaj daha sağlar. O da kurumsal itibar çalışmasıdır. Sıradan mikrofon yerine baskı işlemi uygulanmış bir sünger kullanarak izleyenlerin karşısına çıktığını zaman daha kurumsal bir görüntü verebilirsiniz. İnsanlar böylece sizin işinize karşı titiz davrandığınız düşünebilir.

 

MİKROFON SÜNGERİ BASKILI OLUNCA FİYAT NE OLUR?

 

Mikrofon süngeri baskılı olunca fiyat ne olur sorusu, bu hizmet almak isteyenler tarafından cevabı merak edilen bir sorudur. Öncelikle belirtmek gerekir ki, bu işlemin maliyeti çok yüksek değildir. Pek çok bütçe için kolay ulaşılabilir seviyede yer alır.

 

Bunun dışında, fiyat kadar uygulamanın doğru yapılması da önem taşır. Bu alanda yılladır hizmet veren firmamızın yaptığı işlere web sitemiz üzerinden göz atabilirsiniz. Daha önce birlikte çalışmış olduğumuz kurumları da yine internet adresimiz üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

 

Ayrıca iletişim bilgilerimiz üzerinden bize ulaşım baskılı mikrofon süngeri fiyatları ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Firmamız, bu alanda sahip olduğu tecrübe ile size destek verebilir ve aklınızdaki soruları cevaplayabilir.