Milli Eğitim Bakanı Özer Bursa'da gençlik merkezi açılışında konuştu:

Milli Eğitim Bakanı Özer Bursa'da gençlik merkezi açılışında konuştu:
Haber Tarihi : 10 Haziran 2022 17:11:28
Son Güncelleme Tarihi : 10 Haziran 2022 23:43:27

BURSA (AA) - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gençler için ne yapılsa az olduğunu dile getirerek, "Biz toplum olarak son zamanlarda gençlerimizden çok şikayet etmeye başladık. Onları 'X, Y, Z' diye parçalamaya, bölmeye başladık. Bizim gençlerimiz vatanı, milleti için her türlü fedakarlığı yapan, her türlü eğitimden geri kalmayıp iş gücü piyasasında da her türlü fedakarlığı yaparak bu ülkenin kalkınmasında her türlü desteği veren bir gençlik." dedi.

Özer, Bursa Büyükşehir Belediyesi Vatan Gençlik Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, kadim şehir Bursa'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bursa'nın eğitimle ilgili hiçbir sorununun olmadığını belirten Özer, özellikle mesleki eğitimle ilgili çok güzel başarı hikayelerinin geldiğini anlattı.

Ülkenin kalkınması ve insan kaynağıyla ilgili mesleki eğitimin çok daha güçlenmesine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Özer, yeni projelerle kentteki yatırımları desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Gençlere seslenen Özer, şu ifadeleri kullandı:

"Gençlerimize ne yapsak az. Biz toplum olarak son zamanlarda gençlerimizden çok şikayet etmeye başladık. Onları 'X, Y, Z' diye parçalamaya, bölmeye başladık. Bizim gençlerimiz vatanı, milleti için her türlü fedakarlığı yapan, her türlü eğitimden geri kalmayıp iş gücü piyasasında da her türlü fedakarlığı yaparak bu ülkenin kalkınmasında her türlü desteği veren bir gençlik. Bazen canımızı sıkan, bizi rahatsız eden görüntüler, manzaralar, problemler yaşanıyor ama bunun çok istisnai durum olduğunu bilerek, gençlerimize güvenerek, gençlerimize sunduğumuz imkanları sürekli artırmaya çalışmamız lazım."