Netanyahu: Hitler Yahudi katliamı yapmadı

Netanyahu: Hitler Yahudi katliamı yapmadı
Haber Tarihi : 22 Ekim 2015 05:32:23
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu şecaat arz arz ederken tarihi itiraflarda bulundu. 'Hitler Yahudileri yok etmek değil, sürgün etmek istemişti” diyen Netanyahu, Siyonizm’in “Yahudi soykırımı” iddialarını çürüttü.

Yeni Söz | Özel Haber

HİTLER KATLİAM YAPMADI

Terör Devleti İsrail'in Başbakanı Netanyahu, anne tarafından Yahudi olan Hitler'in katliamcı olmadığını söyledi. Hitler'i aklayıp, Filistinlileri suçlayan terörist Netanyahu, tarihi gerçekleri çarpıtırken suçüstü oldu.

KATLİAMI SİYONİSTLER İSTEDİ

Yahudilerin Filistin topraklarına göç etmesi için Siyonist Baronların kiraladığı Hitler, fakir Yahudileri katlettirmesi için Alman ordusundaki Yahudi subayları görevlendirmişti. Almanya'yı terke etmek istemeyen fakir Yahudilerin çok az bir bölümünü Yahudi subaylarca katledilmişti.

AMAÇ YAHUDİLERİ GÖÇE ZORLAMAK

Filistin'in işgali kolaylaştırmak için Siyonist Kongre üyelerinin isteği, Alman asıllı Siyonist baronların finansman desteği ile yapılan bazı cinayetler, hem yüzyıllar sürecek olan Yahudi soykırımı hikâyesine kaynaklık etti, hem de Terör devleti İsrail'in BM'deki ayak oyunları ile ilanını sağladı.

HİTLER DEĞİL FİLİSTİNLİLER

Filistin'de gelmekte olan intifadayı önlemek ve Filistinlileri itibarsızlaştırmak isteyen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Yahudileri katletmesi için Hitler'i "zamanın Filistin Müftüsü Hacı Emin Hüseyni'nin ikna ettiğini” yalanını ileri sürdü.

NETANYAHU YAPMAKTA OLDUĞU İCRAATLARI ANLATTI

Terörist Netanyahu, Ziya Paşa'nın “Merdi Kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler / Çingenenin merdi, kendini överken suçlarını itiraf eder” sözlerinin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gösterdi.

İsrail basınında yer alan haberlere göre, dün Kudüs'te düzenlenen "37. Dünya Siyonist Kongresi'nde" konuşan Netanyahu itiraf ve yalanlarını şöyle sıraladı:  "Hitler Yahudileri yok etmek değil sürgün etmek istemişti. Filistin Müftüsü Hacı Emin Hüseyni Berlin'e giderek ona, 'Yahudileri sürgün edersen hepsi buraya (Filistin'e) gelir' dedi. Hitler, 'Peki ne yapayım onlara?' diye sordu. Hüseyni 'Onları yak' dedi"

HİTLER MASUM FİLİSTİNLİLER SUÇLU

Terörist Netanyahu'nun, Yahudi soykırımı için Hitler yerine Filistinlileri suçlayan açıklamaları sosyal medyada büyük tepki çekerken, İsrail medyasında da Netanyahu'nun bu iddiasının "Yahudi soykırımını inceleyen en önemli tarihçiler tarafından bile reddedildiği" yönünde haberler yer aldı.

Almanya'da Hitler yönetimi, 1939-1945 döneminde Yahudiler başta olmak üzere Romanlar, Nazi aleyhtarı Almanlar, engelliler, savaş tutsakları, Lehler ve diğer Slavların da aralarında olduğu milyonlarca kişiyi sistematik olarak katletmişti. II. Dünya Savaşı sırasında soykırıma kurban giden toplam Yahudi sayısının 6 milyon olduğu belirtiliyor. İsrail'de Netanyahu'nun olmadığını kabul ettiği sözde Holokost'un (Yahudi soykırımı) kurbanları için her yıl 27 Nisan'da anma törenleri yapılıyor.

ABD'DEN SİYONİST BAŞBAKAN BARAK'A DAVA