NYT'den yeni alçaklık

NYT'den yeni alçaklık
Haber Tarihi : 14 Eylül 2015 06:39:25
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Siyonist Arthur Sulzberger'e ait New York Times, son yıllardaki yaptığı Türkiye düşmanlığına bir yenisini daha ekledi.

Yeni Söz / Haber Merkezi

Siyonist Arthur Sulzberger'e ait New York Times, son yıllardaki yaptığı Türkiye düşmanlığına bir yenisini daha ekledi.

‘Erdoğan, kaybettiği tek başına iktidarını geri alabilmek için savaş başlattı' şeklinde alçak bir iftira attı. PKK'ya terör örgütü diyemeyen gazete, Türkiye'nin PKK ile uzun sürecek bir savaşa giriştiğini iddia etti.

Batıda Türkiye'ye yönelik ağır ve düşmanca yazılar kaleme alan Halil M. Karaveli'nin makalesinin New York Times'da yayınlandığı gün, Siyonist baron Rothschild'in The Times, Financial da eş zamanlı olarak Türkiye'ye saldırdı.

BARONUN GAZETESİNDEN YENİ TEHDİT

Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ağır bir kampanya yürüten Siyonist baron Rothschild'in Financial Times'ı önceki gün yine saldırdı. PKK yanlısı yayınlarıyla dikkat çeken Siyonist baron Rothschild'in gazetesi Financial Times bu kez de 1 Kasım tehdidi yaptı.

HDP İLE PKK'NIN İLİŞKİSİ YOKMUŞ

Türkiye'de son haftalarda artan hain terör saldırılarında PKK ve PKK'nın sözcülüğünü üstlenen Financial Times, terörist PKK'yı desteklemeyi sürdürüyor. Siyonist gazete, HDP'nin PKK'dan tamamen bağımsız ve ayrı birer yapı olduğunu iddia ederek, 1 Kasım'a ilişkin Türkiye'ye tehditler savurdu. Gazete "ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak ya da şehirler havaya uçacak" diye yazdı.

ERDOĞAN'A İFTİRA

PKK'nın 22 Temmuz'da yeni katliamlara başlamasını görmeyen New York Times ise Erdoğan'ın 28 Temmuz'da çözüm sürecini rafa kaldırdığını yazdı. Edoğan'ın tek politik güç olduğunu ve orduyu kontrol altına aldığını yazan gazete, son gelişmeler üzerine valilerdeki operasyon yetkisi alıp, Başbakan Davutoğlu imzası ile Türk Silahlı Kuvvetleri'ne iade ettiğini belirtti

FETÖ'YÜ AKLAMAYA KALKTI

Cumhuriyet Savcılığı'nın “Fetullahcı Terör Örgütü” (FETÖ) lideri olarak tanımladığı Gülen'i, “Pensilvanya'da sürgünde yaşanan Müslüman bir din adamı” olarak tasvir etti. Gülen'in sürgünde olmayıp, Türkiye'den kaçtığını, tüm davetlere rağmen geri dönmediğine değinmeyen Siyonist gazete, iktidarın Kürt politikasını generallere de benimsettiğini yazdı.

TERÖRİSTE “KÜRT İSYANCI” DEDİLER

PKK'lı teröristlere ‘Kürt isyancılar' diye yazan Türkiye düşmanı, Siyonist New York Times, tıpkı Financial Times gibi HDP'nin PKK ile bir ilişkisinin olmadığı tezini işleyerek batı kamuoyuna yönelik PKK'nın siyasi uzantısı olan PKK'yı aklamaya çalıştı. HDP milletvekilleri Faysal Sarıyıldız ve Şafak Özanli'nın PKK'ya silah götürürken yakalanmalarına ise hiç değinmedi.

BU GAZETELER KİMİN?

Türk medyası bu yayın organlarını gerçek kimlikleriyle değil, yayınlandıkları ülke ile özdeşleştirerek sunuyor. Oysa her cümlesini mermi gibi, atom bombası gibi kullanan bu yayın organlarının sahipleri ve taşıdıkları ideoloji, yayınlandıkları ülkelerden daha önemli.

Financial Times, The Times, Economist, Reuters, AFP'nin büyük patronunun Siyonist baron Rothschild, AP'ye ise Rockefeller'e sahip. Bir diğer Türkiye düşmanı yayın organı olan New York Times'da Yahudi Sulzberger ailesine ait olup, Siyonist Arthur Sulzberger tarafından yönetiliyor.

 

TÜRKİYE'YE SALDIR ZENGİN OL