Oda TV: Yılmaz Özdil saçmalamış

Oda TV: Yılmaz Özdil saçmalamış
Haber Tarihi : 17 Kasım 2016 07:43:23
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Yılmaz Özdil’in yalan bilgilerle inşa ettiği Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili yazısı Oda Tv’nin Boğaziçi mezunu tarafından sert biçimde eleştirildi. Özdil’in daha önce de iftiraya varan ve genel anlamda yalan-yanlış bilgiler içeren formülize edilmiş yazılarından biri daha böylece ifşa olmuş oldu.

Boğaziçi mezunu Cem Say isimli yazar Özdil'in yazılarını internetten aratma huyuna atıfta bulunarak “yazıda o kadar çok hata var ki okuyunca galiba Özdil'in bağlantısı kopmuş diye düşündüm” diye yazarak Özdil'in hep aynı stili kullanarak birilerini eleştirmesini de şu şekildi ti'ye aldı. İşte Say'ın yazısından ilgili bölüm:

“Yılmaz Özdil, Türkiye'nin en yetenekli köşe yazarıdır. Sabah ilk okuduklarımdandır. Ne yaUntitled-2_99zık ki bugün ağır şekilde hatalı yazmış. Konu Boğaziçi olunca da düzeltmek Boğaziçililere düşer… Özdil yazısını şöyle yapılandırmış:

-Boğaziçi falanca konuda bir tepki koydu mu?

-Hayır.

-Filanca konuda tepki koydu mu?

-Hayır. -Şu hususta?

-Hayır.

Eh o zaman başına gelenleri hak etti.

Çabuk tarafından köşelik yazı üretmek isteyenler için güzel formül, yalnız ufak bir problem var. O "Hayır"lar var ya? Onlar yanlış! Aslında cevaplar evet olacak!

…Ülkenin en çok okunan muhalif köşe yazarı oturup Google'a bakmaya da zahmet etmeden "Boğaziçi şuna bir şey demedi, buna ses çıkarmadı" diye yazı yazıyor. Çok mersi.

…Özdil içinde bulunduğumuz bu karanlık dönemde Boğaziçi'ne destek olacak yerde iftiraya varan bir bilgisizlikle saçmalamış. Sanırım bir özür beklemek hakkımız.”