VF kat sol
VF kat sağ

ODTÜ'lü saldırganlardan nefret açıklaması

ODTÜ'lü saldırganlardan nefret açıklaması
Haber Tarihi : 23 Aralık 2015 10:37:13
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Dün ODTÜ'de bir grup yobaz Solcu, namaz kılan Müslümanlara çivili sopalarla saldırmıştı. Bugün saldırgan grubun açıklamasındaki nefret söylemi dikkat çekti.

ODTÜ'de mescide giden öğrencilere 40 kişilik bir grup çivili sopalarla saldırmıştı. Kameralar tarafından da saniye saniye kaydedilen olayın ardından saldırgan öğrenciler yazılı bir açıklama yaptı.

SALDIRGAN ÖĞRENCİLERİN AÇIKLAMASI

ODTÜ Gençlik Muhalefeti adlı grubun "ODTÜ'de gerici çetelere geçit yok" başlığıyla yaptığı açıklamada "Yeni mescit yaptırmaya çalıştıktan sonra, 400'den fazla hazırlık öğrencisinin talebiyle durdurulan inşaatı sindiremeyen bu insanlar, bugün öğlen saatlerinde de mağdur tiyatrosunu sahneye koydular." dendi.

ODTÜLÜ'YE GÖRE NAMAZ KILAN HERKES AKP PROVOKATÖRÜ

Müslümanlara yönelik bir saldırının olmadığı belirtilen açıklamada "AKP'nin mezhepçi politikalarını ODTÜ'de ve diğer tüm üniversitelerde gerçekleştirmeye çalışan bir grup provokatörün engellenmesidir." ifadeleri yer aldı.

MESCİDE GİDEN ÖĞRENCİLERE SALDIRI

Dün 40 kişilik bir öğrenci grubu,  ellerinde sopalarla mescide gitmek isteyen öğrencilere saldırdı. Mescitten çıkmak isteyen öğrenciler ise darp edildi.