Oyuna daldılar mahsur kaldılar

Oyuna daldılar mahsur kaldılar
Haber Tarihi : 01 Nisan 2016 08:26:27
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Antalya'da, okudukları ilkokulda oyuna dalınca kapıların kilitlendiğini fark etmeyen 2 öğrenci, okul binasında 2 saat mahsur kaldı.

Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesindeki Faruk Tugayoğlu İlkokulunun bahçesinde oyun oynayan çocuklar, 9 yaşındaki Semih Buharlı ve 8 yaşındaki Yusuf Bademli'nin okulbinasında kilitli kaldığını fark etti.

Çocukların yardım istediği bir vatandaşın ihbarı üzerine, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi.

Çocuklardan itfaiye ve polis ekiplerine alkış

İtfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saattir okulda mahsur kaldıkları ve korktukları için kimseyi aramadıkları belirtilen çocukların sağlık durumunun iyi olduğunun tespit edilmesi üzerine kapıyı kırmadı. 

Polis ekiplerinin ulaştığı okulun müdür yardımcısı Ali Özer, okula geldi. Özer'den anahtarı alan itfaiye ekipleri, kapıyı açtı. Bahçede bulunan çocuklar da itfaiye ve polis ekiplerini alkışladı.

Okulda oyun oynadıkları ve bu nedenle kapının kilitlendiğini fark etmediklerini söyleyen çocuklar, önce korktuklarını ve bir süre okulda beklediklerini çıkacak bir yer bulamayınca da bahçede oynayan arkadaşlarından yardım istediklerini belirtti. Çocuklar, müdür yardımcısı Özer tarafından evlerine götürüldü.

AA