Pensilvanya’nın Zaman’ıyla İsrail’in Sözcü’sü aynı elden

Pensilvanya’nın Zaman’ıyla İsrail’in Sözcü’sü aynı elden
Haber Tarihi : 17 Ekim 2015 05:30:14
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Sözcü ve Zaman gazeteleri, dünkü sayısında tek elden çıkmış manşetlerle yayımlandı. Gerek Zaman gerekse Sözcü, bazı medya organlarını “aynı elden çıkma manşetler” atmakla suçluyordu. İki gazete de bugün eleştirdikleri gazeteler gibi, aynı manşetlerle çıktı.

Serhat Kaya / Yeni Söz

Fethullahçı Terör Örgütü'nün yayın organlığını yapan Zaman gazetesi ve İsrail'in sözcülüğünü yapan Sözcü gazetesi dünkü manşetleri tek elden ve bir kişinin kaleminden yazılmış gibi. Talimatlar doğrultusunda çalışan iki medya organı, Ankara'da meydana gelen patlama sonrasındaki yayın yasağını manşetine taşımış.

Saygısızlık

İki gazete de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saygısızlık yaparak Erdoğan'ı yasaklayıcı zihniyet gibi göstermeye çalıştı.  Geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara'da meydana gelen iki canlı bomba sonucu 100 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yüzlerce kişinin de yaralanması olayının yaraları sarılmadan, Sözcü ve Zaman patlama ve ölümler üzerinde prim yapmaya çalışıyor.

İktidarı yıpratmaya çalışıyorlar

Sürekli iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'nı yıkatmaya çalışan ve AK Parti  milletvekillerine yaptıkları hadsizlikleri ile gündemde kalmayan çalışan Zaman ve Sözü beraber hareket ederek tek elden yazılmış manşetlerle gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Yeni Söz olarak soruyoruz: Zaman ve Sözcü, talimatları nerden ve kimden alıyorsunuz ?