Petrol ver silah al!

Petrol ver silah al!
Haber Tarihi : 26 Ekim 2015 09:09:44
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Amerikan Five Star Trust Şirketi, PYD ve IŞİD’in elinde bulunan petrolleri satın alıyor, bunların parası da her iki örgüte silah olarak geri dönüyor. 

DEŞİFRE OLDULAR

Suriye'deki kanlı petrol savaşı deşifre oldu. PYD'ye 60 ton silah ve mühimmat atanlarla, Suriye'de IŞİD petrol  ticaretini organize edenlerin  aynı güçler olduğu ortaya çıktı. CIA'nın kurduğu sistemle Suriye'nin petrol gelirleri kirli ilişkilerle emperyalistlerin cebine akıyor.

YİNE ROTHSCHİLD AİLESİ

Suriye'nin Petrolleri Alman kökenli Yahudi bir aile olan ve ABD ile CIA'da son derece etkin konumlara sahip olduğu iddia edilen Rothschild  ailesinin cebine akmaya devam ediyor. Rothschild'in operasyonlarını yürüten ise Five Star Trust şirketinin sahibi Marion Horn.

DOĞRUDAN YETKİLİ KİŞİ

ABD Hazine bakanlığı ve CIA tarafından birçok operasyonda doğrudan yetkilendirilen Marion Horn, gizli fonlar dahil trilyonlarca dolara hükmediyor. Horn, Yeni Dünya düzeni operasyonuyla ilgili Suriye'de petrol, silah, uyuşturucu ve terörist transferini organize ediyor. 

PARALEL ORTAKLIĞI

CIA ile Paralel Devlet Yapısının ortaklaşa yürüttükleri Suriye'deki petrol gelirlerini sömürme işi ve kirli petrol-silah oyunu Türk istihbaratına takıldı. Bedrettin Cüneyt Gündüz adına düzenlenen 17 milyon Avroluk altın ihracatı yapıldığına dair bir belge, kirli ilişkileri deşifre etti.

TRANSFERE MASAK EL KOYDU

Adına yatırılan parayı HSCB Bank Fatih Şubesi'nden almaya giden Bedrettin Cüneyt Gündüz'den Altın ticareti yaptığına dair bir belge istendi. Gündüz'ün belgeyi ibraz edememesi üzerine 17 milyon Avro kendisine ödenmedi. Para, MASAK tarafından bloke edildi.

BANK ASYA EKİBİNDEN

Birkaç yıl öncesine kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Saray Muhallebecisi'nde mesul müdür olarak  çalışan, daha sonra Paralel yapıyla ilgişkisi anlaşılan ve ayrılan Bedrettin Cüneyt Gündüz'ün Bank Asya'ya Green Screen sistemini kuran ekipte çalıştığı belirtiliyor. 

 Kaynak: Milat