PKK’nın Alman kadın doktoru

PKK’nın Alman kadın doktoru
Haber Tarihi : 14 Eylül 2015 07:10:36
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Gündüz üniformalı, gece silahlı

Hainlerin Kandil Dağı'ndaki eğitim kamplarımda bulunan bir Alman kadın doktorun görüntülerine ulaşıldı.

İngiliz, İsrail ve Almanların Kandil'de savaşmasından sonra şimdi de Alman kadın doktorlarının PKK'lı teröristleri tedavi ettiği ortaya çıktı. ‘Medya' kod adlı Alman doktorun PKK üyesi olduğu belirtildi.

PKK yanlısı ve Kürt sitelerinde yer alan habere göre “Medya” kod adı Alman doktor, Kandil dağlarında yaralı olan PKK'lıları ücretsiz muayene ederek tedavi ediyor ve gönüllü olarak çalışıyor.  Alman doktorun binlerce kişi katleden PKK'ya yardım ederek gönüllü çalışması, Almanya'nın da terör örgütü PKK'ya açık açık destek verdiğinin bir delili olarak gösteriyor. Alman doktor 1994'ten beri Kandil dağlarında terör örgütü PKK adına çalıştığı öğrenildi.

14 yıldır dağlarda

İsmi açıklanmayan Alman kadın doktor, 14 yıldır Kandil Dağı'ndaki kamplarda olduğunu belirterek, "Ben burada Türk askerleriyle girilen çatışmalarda yaralanan kardeşlerime yardımcı oluyorum" dedi.  Haberi yapan İngiliz kanalına ismini vermeyen Alman Doktor, her gün düzenli olarak kampa gelerek hainleri muayene ediyor.  Özellikle kadın militanlarla ilgilenen Alman doktor, kürtajda dâhil olmak üzere her türlü cerrahi operasyonu bizzat kendisi yapıyor.  Hem doktor hem eli silahlı

Sabahları bu sağlık ocağında PKK'lılara bakan Alman kadın doktor, daha sonra arazi aracına binerek, özel olarak yol yapılmış bu kampa geliyor. Kampa gelişinde kadın militanlar tarafından karşılanan Alman doktor, rutin kontröllerini yaptıktan sonra tekrar sağlık ocağına dönüyor. 

Terörist doktor Türk düşmanı Askerlerimizle girilen çatışmalarda yaralanan hainler olduğu takdirde jet hızıyla kampa dönen doktor, hainlerin her türlü tedavisini üstleniyor.  Aynı doktor hainlerin tedavisi için gerekli olan ilaç ve cihazları Barzani'nin tahsis ettiği sağlık ocağından sağlıyor.  PKK'lı terörist Alman Doktor, "14 yıldır buradayım. Bende bu savaşın bir parçasıyım. Bu insanlar zafere ulaşana kadar buradan ayrılmayacağım. Almanya'ya da hiç bir şekilde dönmeyeceğim" diyerek Türk Askerine ve Türk milletine karşı öfke ve kin kusan sözler söyledi. 

Görev yaptığı sağlık ocağında normal beyaz doktor önlüğü ile hastalarını tedavi eden Alman kadın doktor, kampa giderken buradaki kadın militanların kıyafetlerinin aynısını giyiyor.