VF kat sol
VF kat sağ

Rekorların takımı: Torku Konyaspor

Rekorların takımı: Torku Konyaspor
Haber Tarihi : 12 Nisan 2016 11:57:59
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Baydar, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetle, hem puan hem de galibiyet sayısı olarak yeni bir rekor kırdıklarını, takımlarının bu sezon 'rekorların takımı' olarak anıldığını söyledi.

Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetle, hem puan hem de galibiyet sayısı olarak yeni bir rekor kırdıklarını, takımlarının bu sezon 'rekorların takımı' olarak anıldığını söyledi.

Baydar, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu konuk ettikleri Fenerbahçeyi 2-1 mağlup ederek, ligdeki iyi gidişatı devam ettirdiklerini belirtti.

Ligde 3. sırada yer alan takımlarının, en yakın rakibiyle aralarında 8 puan olduğunu ifade eden Baydar, "Son maçımızda Fenerbahçe karşısında aldığımız galibiyetle, hem puan hem de galibiyet sayısı olarak yeni bir rekor kırmış durumdayız. Konyaspor, bu sezon 'rekorların takımı' olarak anılmaktadır." diye konuştu.

"Konyaspor, ligi arzu ettiği yerde tamamlayacaktır"

Baydar, kalan haftaları en iyi sonuçlarla geçerek, sezonu hak ettikleri yerde tamamlayacaklarına inandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"2016'da oynanan lig ve kupa maçlarında yenilgi alınmaması ve yakalanan çıkış grafiği hepimizi gururlandırıyor. Bunun haklı mutluluğunu da yaşıyoruz. İnşallah bu durum, kalan maçlarda da devam edecek. Konyaspor, sezona tam anlamıyla damgasını vurarak, ligi arzu ettiği yerde tamamlayacaktır."