VF kat sol
VF kat sağ

Riekerink, 5 stoperden de memnun değil!

Riekerink, 5 stoperden de memnun değil!
Haber Tarihi : 15 Eylül 2016 08:55:28
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Galatasaray'da Teknik Direktör Riekerink, mevcut kadrodaki 5 stoperden de memnun değil.

Hakan Balta, Chedjou, Semih, Serdar Aziz ve Koray... Elindeki 5 stoperden gerek sakatlıklar gerekse performans açısından istediği verimi alamayan Hollandalı hoca, yönetime rapor sunarak, devre arasında transfer yapılmasını istedi.

Verimli bir transfer dönemi geçiren ve sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da, buna rağmen operasyon devam edecek gibi görünüyor. Çünkü teknik direktör Jan Olde Riekerink, yöneticilerle yaptığı rutin görüşmede, mevcut stoperlerin durumundan memnun olmadığını bildirdi. Gerekçelerini de sıralayan 53 yaşındaki çalıştırıcı, şampiyonluk için bu bölgeye mutlaka bir takviye yapılmasını istiyor.

‘MAÇ İÇİNDE HEP SAKATLANIYOR'Riekerink'e göre şu an ilk 11'de görev yapan ikiliden Hakan Balta, maç içinde sürekli olarak sakatlık yaşıyor ve oyuna bu şekilde devam etmek zorunda kalıyor. 33 yaşındaki futbolcunun yoğun maç temposu kaldıramayacağını da belirten Riekerink, alternatif olarak transfer edilen Serdar Aziz'den ise hiç yararlanamadığı için şikayetçi. A Milli Takım'da oynamasına rağmen Galatasaray'da tek bir dakikası olmayan ve ameliyat edilen genç savunmacı, bir süre daha formasından uzak kalacak.

‘FİZİKSEL OLARAK GERİYE GİTTİ'Bu sezon şans bulamayan bir başka savunmacı da Semih Kaya. Herhangi bir sakatlığı bulunmamasına rağmen genç oyuncunun fiziksel olarak geriye gittiğini belirten Riekerink, Chedjou'nun performansından da memnun değil. Ayrıca Kamerunlu'nun kontratı sezon sonunda bitiyor ve yaz döneminde kendisini göndermek için yönetim büyük çaba harcamıştı. Koray Günter ise sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Yöneticilerin, Riekerink'in talebini değerlendirerek, şimdiden kolları sıvayacağı ifade ediliyor. (Fanatik)