Sarışın faşistin teröristi ele geçirildi

Sarışın faşistin teröristi ele geçirildi
Haber Tarihi : 04 Aralık 2017 01:27:02
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Şeytan devlet ABD’ye başkanlık eden faşist sarışının, Müslüman düşmanlığı için kullandığı terörist videosunun iç yüzü ortaya çıktı. Trump adlı faşistin paylaştığı videodaki CIA ajanı teröristin, ABD-PKK tarafından Rakka işgal edildikten sonra bölgeyi terk ettiği ve ÖSO tarafından Cerablus'ta yakalandığı ortaya çıktı.

 Yeni Söz Haber Merkezi

Ku Klux Klan adlı faşist yapının mensubu olan ve insanlığın başının belası ABD'yi yöneten Trump, 29 Kasım'da ırkçı ve Müslüman karşıtı üç videoyu Twitter'da retweet etmişti. İngiltere Başbakanı May'in dahi Trump'a tepki gösterdiği bu videoların Müslümanlarla bir ilişkisi olmadığı ve "Önce Britanya" isimli faşist bir grubun başkan yardımcısı Jayda Fransen kaynaklı olduğu görülmüştü. Gerçeklerin kısa sürede ortaya çıkması ise, kendi kişiliğine ve sapkın inancına uygun olduğu için bu paylaşımları yapan Trump'ın oyununu bozdu. 

HZ. MERYEM'İN HEYKELİNİ PARÇALIYOR

Videolardan birinde bir Müslüman'ın koltuk değnekli bir Hollandalı çocuğu dövdüğü iddia edilen görüntüler yer alıyor; bir diğerinde ise Hz. Meryem heykelinin kırıldığı bir görüntü yer alıyordu. Hz. Meryem'in heykelinin, "cihatçı" olarak lanse edilen bir kişi tarafından kırıldığı videonun 2013 yılından beri YouTube'da olduğu ve Suriye'de çekildiği belirtilmişti. Videodaki sözde Hz. Meryem'e ait olan heykeli parçalayan kişi bulundu. Görüntülerde heykeli kıran kişinin adının ‘Ömer El Hacı' olduğu ve terör örgütü DEAŞ saflarında eylemler yaptığı ortaya çıktı.

ABD-PKK TARAFINDAN RAKKA'DAN KAÇIRILMIŞ

Twitter'da Fırat Kalkanı operasyon bölgesinden bilgiler paylaşan @op_shield (Kalkan operasyonu) hesabının paylaşımına göre, Trump'a çalışan CIA'li terörist El Hacı, ABD destekli PKK'lı teröristler tarafından Rakka'ya düzenlenen işgal ve yağma operasyonu sırasında bölgedeydi. Ancak BBC'nin 14 Aralık'ta yaptığı haber, Rakka'da iki terör örgütünün aslında çatışmadığını ve anlaşma yoluna gittiğini ortaya koymuştu. Rakka'daki yüzlerce DEAŞ'lı terörist, aileleriyle birlikte otobüslere konularak Rakka'dan çıkarılmış ve bilinmeyen bir bölgeye tahliye edilmişti. ABD; PKK ve DEAŞ arasındaki bu anlaşmaya "saygı duyduğunu" açıklamıştı.

CERABLUS YAKINLARINDA YAKALANMIŞ

İki terör örgütü arasındaki anlaşmaya saygı duyan Trump'ın elemanı El Ömer'in de, tahliye edilen o teröristler arasında olduğu bildirildi. Suriye'nin Cerablus bölgesini teröristlerden temizleyen Türkiye destekli Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birliklerinin bildirdiğine göre sarı faşistin adamı terörist El Hacı, Rakka'dan tahliye edildikten sonra PKK'nın elindeki Münbiç'e kadar gelmiş ve oradan da ÖSO kontrolündeki Cerablus'a geçmeye çalışırken ÖSO askerleri tarafından yakalanıp hapsedilmişti.

TAHLİYE EDİLEN TERÖRİSTLER TÜRKİYE'YE Mİ GÖNDERİLDİ?

Türk ordusu, Rakka'yı kurtarmak için bölgeye yığınak yaparken, Rakka'dan tahliye edilen CIA ve MOSSAD adına çalışan DAEŞ'li teröristlerin de Türkiye'ye sokulmuş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Son zamanlarda FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ ve DHKP-C gibi örgütlere göz açtırmayan Türk güvenlik güçlerinin, ABD'nin iç güvenliğimizi bozmasına izin vermeyeceğine toplumun inancı ise tam.

04-12-07-01-page-001