Seda Sayan'ın rezalet programında 'başörtüsü' skandalı

Seda Sayan'ın rezalet programında 'başörtüsü' skandalı
Haber Tarihi : 27 May 2015 10:34:44
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Seda Sayan'ın rezalet programında 'başörtüsü' skandalı

Seda Sayan'ın sunduğu 'Evleneceksen gel' adlı rezalet programa katılan gelin adayı Sevgi'nin aslında program dışında başörtüsü takmadığı ortaya çıktı.

Her gün ayrı bir skandala sahne olan Evleneceksen Gel programına katılangelin adayı Sevgi'nin aslında program dışında başının açık olduğu ortaya çıktı. Programa geldiğinde babası hasta olduğu için saçıyla ilgilenemediğini belirten Sevgi "Saçlarımı yaptıramamıştım. Damadımız da o zaman kapalı çık abla dedi. Onun zoruyla buraya kapalı çıktım" dedi.

Başörtülü olup evlenince açılacağını söyleyen gelin adayı Sevgi'nin sözleri herkesi şaşkına çevirdi. Yarışmaya kapalı olarak katılan ancak bunu sadece kısa süreli yaptığını ifade eden gelin adayı, damat adayının tepkisi ile karşılaştı.

Damat adayı İsmail, Sevgi'nin başını açacağını öğrenince kararını olumsuz olarakaçıkladı. İsmail kriterlerini açıkladığını belirterek, "Bana kapalı gelen kapalı kalır, açık gelen açık kalır. Sonradan açılıp kapanma yok. Sevgi Hanım evlendikten sonra açılmayı düşünüyor" dedi.