VF kat sol
VF kat sağ

Şehrin ortasında kalaşnikoflu 4 kişi araç soydu

Şehrin ortasında kalaşnikoflu 4 kişi araç soydu
Haber Tarihi : 21 May 2015 08:12:00
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Şehrin ortasında kalaşnikoflu 4 kişi araç soydu

Şırnak Cizre'de, yüzleri maskeli kalaşnikoflu 4 kişi, güpegündüz durdurdukları araçta bulunan 130 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre olay, İdil Caddesi Botan Hastanesi mevkiinde meydana geldi. Cizre ilçesinde bir dövizciye ait 130 bin lirayı bankaya götürmek için yola çıkan 27 AUP 54 plakalı özel otomobil, iş yerinden 500 metre uzaklıkta yüzleri maskeli kalaşnikoflu dört kişi tarafından durduruldu.

Araç içerisinde bulunan üç kişiyi tehdit eden silahlı soyguncular, 130 bin lira bulunan çantayı alarak bir araçla Nur Mahallesi'nin ara sokaklarına kaçıp izlerini kaybettirdi. Yaşanan olayın ardından bölgeye gelen zırhlı araçlarla polis ekipleri sevk edildi.

YÜZLERİ MASKELİ, KALAŞNİKOFLU

Polisin olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemi almasından sonra olay yeri inceleme ekibi araç üzerinde ve araçta geniş çaplı inceleme yaparken, Cizre Emniyet Müdürü Ayhan Altok da olay yerine gelerek hem döviz şirketi sahibinden hem de görevli polis memurlarından bilgi aldı. Döviz bürosu sahibi Selim Sapan, döviz bürosundan bankaya 130 bin lirayı götürürken biri araç şoförü yüzleri maskeli kalaşnikoflu dört kişi tarafından yollarının kesildiğini söyledi. Sapan, araçta bulunan 130 bin lirayı alıp araçla Nur Mahallesi'nin ara sokaklarına kaçtıklarını belirtti.

"TEK TESELLİMİZ..."

Sapan, "Tek tesellimiz araçta bulunan üç kişinin olaydan zarar görmeden kurtulmalarıdır. Bu olay bugün benim başıma geldi ancak başka insanların da mağdur olmaması için olayı gören vicdanlı kişilerin ya polise ya da bizlere bilgi vermesini rica ediyorum" dedi. Yaşanan olayın ardından polis kaçan silahlı soyguncuları yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlatırken, otomobil daha detaylı bir inceleme için Şehit Murat Akançay Karakolu'na götürüldü.

 

Şehrin ortasında kalaşnikoflu 4 kişi araç soydu

60 kez okundu. Tarih: 21.05.2015 11:12:00

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram

Banner