Sensin bit yavrusu Atilla Taş

Sensin bit yavrusu Atilla Taş
Haber Tarihi : 02 Eylül 2015 11:56:26
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Sensin bit yavrusu Atilla Taş

'Yavşak' kelimesi 'bit yavrusu' demek olsa da biz bu ifadeyi hiç birinsana yakıştıramıyoruz. O nedenle Atilla Taş'a "bit yavrusu" diye hitap ediyoruz. Atilla Taş'ı onlarla birtuttuğumuz için bitlerden özür diliyoruz.

Ak Parti'ye oy verenlere "yavşak" diyen şarkıcı ve eski Kanal 7 programcısı Atilla Taş'a tepkiler dinmek bilmiyor. Kaybettiği şöhreti Ak Parti'ye küfrederek yeniden elde etmeye çalışan Atilla Taş'a yönelik yoğun bir dava bombardımanı bekleniyor. 'Ham Çökelek' şarkısı ile bir zamanlar magazin dünyasının tanınan simalarından olan Atilla Taş, tek şarkılık performans sahipleri mezarlığında yerini aldıktan sonra dengesini kaybetti.

Atilla Taş, değişik denemelerde bulunmasına rağmen bir türlü o şöhretini yeniden yakalayamamasının psikolojik yıkıntısını küfrederek gidermeye çalışıyor. Bir dönem Kanal 7 televizyonunda gezi programlarına imza atan Taş, orada da aradığını bulamayınca bu kez kendini paralelin kucağına bıraktı. Paralelin bulvar gazetesi Meydan'da yazarlık da yapan Taş, gezi olayları sonrası kirli yüzünü ortaya koyarak hükümet karşıtı cephede yerini aldı.

Ak Parti düşmanı koalisyonun içinde yer alarak kendine alan açmaya çalışan Atilla Taş, tüm çabalarına rağmen bir türlü eski popülaritesine ulaşamayınca iyice çirkinleşmeye başladı. Sözcü'nün basında yaptığını yapmaya çalışarak gündemde kalmaya çalışan Atilla Taş'ı sadece piyasada çok yaygın bir prototip olduğu için sayfalırımızda yer verdik.