Parti içinde kavga sorusuna Şentop'tan net cevap

Parti içinde kavga sorusuna Şentop'tan net cevap
Haber Tarihi : 21 Nisan 2022 14:49:27
Son Güncelleme Tarihi : 21 Nisan 2022 14:51:02

Meclis Başkanı Şentop, sosyal medyada "Arkadaşa temiz don lazım" göndermesi yapan şahsa çok sert çıkmıştı. Gazetecilerin, "Parti içerisinde tartışma mı var?" sorusuna, "Hayır öyle bir şey yok. Bunlar parti içerisinden değil" dedi.

Başkan Şentop, sosyal medyada kendisine yönelik başlayan tartışmayla ilgili dün Meclisin ön bahçesindeki etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.

Şentop, küçük yaşlardan itibaren siyasetin içinden geldiğini, siyaseti, dünya görüşüne ilişkin çalışmaların bir devamı mahiyetinde gördüğünü anlattı. Bu meselenin parti içinden yapılmadığının altını çizdi. 

'Bu konuyu kapatmadım'     

Sosyal medyadaki tartışmayı kapattığını, burasının bunun mecrası olmadığını ifade eden Şentop sözlerini şöyle sürdürdü:

“Daha önce buralarda bunlara cevap vermek gibi bir tutumum olmadı. Ama bu konuyu kapatmam. Herkes siyaset yapacak olursa bunu düzgün bir şekilde, bizim siyasi geleneğimize uygun bir şekilde yapmalı. Aynı siyasi görüştenmiş gibi davranarak bazı yerlere cevap yetiştirerek, kendilerince güç elde ettiğini düşünenler bunu şahsi çıkarları için kullanmaya yöneliyorlar."

Şentop o soruya ne cevap verdi? 

'Parti içerisinde değil'       

Gazetecilerin, “Parti içerisinde tartışma mı var?" sorusuna, “Hayır öyle bir şey yok. Bunlar parti içerisinden değil” diyerek sözlerini tamamladı. 

Şentop’un bu sözleri gözlerin parti dışına çevrilmesine yol açtı.

Şentop'tan sert tepki      

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın kimlik bilgilerini paylaştığı gerekçesiyle tutuklanan gazeteci İbrahim Haskoloğlu ile fotoğrafı olan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medyada "Arkadaşa temiz don lazım" göndermesi yapan şahsa çok sert çıkmıştı.

Kaynak: Haber7