Sevgililer Hediye Telaşına Düştü!

Sevgililer Hediye Telaşına Düştü!
Haber Tarihi : 04 Şubat 2019 12:45:45
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Sevgililer gününe kısa bir süre kala  kargo firmalarında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Çünkü çiftler  her yıl olduğu gibi bu yıl da  hediye  almak için alışveriş merkezleri yerine interneti tercih ediyor. E ticaret sitelerinin reel mağazalardan çok daha fazla sayıda hediyelik seçeneği sunması çiftlerin alışveriş için tercihini internetten yana kullanmalarını beraberinde getiriyor.

Online olarak özellikle bazı e-ticaret firmalarının daha fazla ilgi gördüğü göze çarpıyor. Bu sitelerde sevgililer günü için özel olarak hazırlanan bazı koleksiyonlar çiftlerin beğenisine sunuluyor. Bu nedenle hediye bulmakta zorlanan çiftler  tercihini bu sitelere tıklamaktan yana kullanıyor. Söz konusu siteler arasında en çok tercih edilenlerden biri de MediaMarkt  oldu.

Geçtiğimiz yıllarda da sevgililer gününde yüksek satış oranlarını yakalayan MediaMarkt bu yıl da çiftler için en iyi sevgililer günü hediyesi seçeneklerini değerlendirmenin kolay yolu haline geldi. 14 şubat yaklaştıkça site üzerinden sipariş verenlerin sayısı da ciddi düzeyde artıyor. Hem kadınlara hem de erkeklere yönelik onlarca farklı hediyelik seçeneğini bir arada beğeniye sunan site herkesin zevklerine ya da ihtiyaçlarına yönelik olarak ürün seçimi yapmasına olanak tanıyor.

Çiftlerin Alışveriş Tercihi İnternet Oldu!

Özellikle kişisel bakım ürünlerinin geniş seçenek yelpazesi ile birlikte uygun fiyat eşliğinde beğeniye sunulması bu sitenin benzerlerinden daha fazla ön plana çıkmasını beraberinde getiriyor. Özellikle gençlerin teknolojik ürünlere olan düşkünlükleri  sevgililerin birbirlerine çeşitli teknolojik cihazlar satın almalarını beraberinde getiriyor. Bu noktada sitenin en yeni ürün modellerini ödeme kolaylıkları eşliğinde beğeniye sunuyor olması büyük rağbet görmesinin nedenleri arasında yer alıyor.

Site üzerinden verilen siparişler incelendiğinde en çok telefon tablet ve kulaklıkların sevgililer günü hediyesi olarak tercih edildiği göze çarpıyor. Bununla birlikte ofis çalışanlarının birbirlerine çay ve kahve makinesi hediye  etmeye hazırlandıkları da dikkatlerden kaçmıyor. Oyun konsolları ve ses sistemleri bu site üzerinden en çok siparişi verilen ürün grupları arasında yer alıyor. Aynı zamanda son teknoloji harikası olan oyunlar ve bilgisayar aksesuarlarının da bu yıl sevgililer günü hediyesi olarak büyük bir ilgi gördüğünü belirtmek mümkün.