Şeytanla savaş

Şeytanla savaş
Haber Tarihi : 09 Eylül 2015 07:04:29
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Almanya, İngiltere ve İsrail’in Türkiye ile yürüttüğü savaşın tetikçisi PKK’nın dün Iğdır’da kurduğu pususunda 14 polisimiz şehid düştü

 Kürt ve Türk düşmanı, ateist, Marksist terör örgütü PKK'nın Dağlıca tuzağında ise 16 askerimiz şehid düştü.

DAEŞ'li olduğu ileri sürülen kişi, 22 Temmuz günü Suruç'ta bomba patlatmıştı. MOSSAD izi taşıyan bu bombadan sonra, aynı gün iki polisimiz yatağında infaz edilmişti. Her iki eyleminde ortak amacı Türkiye'nin huzuru ve geleceğiydi.

MOSSAD'IN TÜRKİYE TETİKÇİSİ

Tümü fanatik Yahudilerden oluşan ‘Sayanim terör ögütü' 200'den fazla ülkede MOSSAD adına gizli eylemler yürütüyor. Gündüz işinde gücünde olan bu şeytanlar, gece olunca avuçlarının içi gibi bildikleri bölgelerde faili meçhul eylem yapıyorlar. PKK'nın da Türkiye'deki var olan Sayanimlerle aynı taktiği kullanması oldukça manidar. PKK'ya bu taktiği MOSSAD'ın öğrettiği ileri sürülüyor.

HEDEF TÜRKİYE

Türkiye, AK Parti'nin iktidarının son on yılında, sadece Kürt halkına dönük kısıtlanmış özgürlüklerini iade etmedi. Aynı zamanda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni yatırımlarla ihya etti. Yollar, barajlar, havalimanları, köprüler, fabrikalar, üniversiteler ve yurtlar yaptı. Bölgeyi birinci derece teşvik bölgesi ve kalkınmada öncelikli bölge ilan etti. Bölgeye huzur ve güvenlik geldi. Bu yatırımlarla tabanının kaydığını gören batının kuduz köpeği PKK, Türkiye'ye yeniden saldırdı, saldırtıldı.

‘ERDOĞAN GİTSİN, TÜRKİYE BATSIN'

Almanya, İngiltere,  İsrail, İran ve Suriye gibi ülkeler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidardan gitmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor. Bu ülkeler terör örgütlerine taktik, istihbarat, para ve silah sağlıyor. PKK terör örgütü sayesinde hem kara para aklıyor, hem uyuşturucu trafiğini yönetiyor, hem de Türkiye'yi zayıflatıyor.

İRAN ANLAŞMASI

Batılı ülkelerin sözde ortak düşman İran'la anlaşmalarının ana nedeni; istediklerini yaptıramadıkları Türkiye'ye karşı güçlü bir müttefik meydana getirmek. Türkiye'yi rakip ve mezhepsel taassupları yüzünden de Türkiye'yi düşman olarak gören İran, bu anlaşma sonrasında PKK'ya destek veremeye başladı. İki hafta önce İran içişleri Bakanı Abdulrıza Rahmani Fazli, İran'ın PKK'ya desteğini göstermek için Kandil'e çıkıp ateist Marksist, MOSSAD, BND ve MI6 ajanı PKK'lılarla görüştü. Destek vaatlerini tekrarladı.

KANDİL SÖZDE ‘ÖZ YÖNETİM'İN BAŞINA GEÇERSE

Kandildeki katil sürüsünün liderlerinden Cemil Bayık, Murat Karayılan, Mustafa Karasu, Duran Kalkan, Fehman Hüseyin ve alt kadroları hâlen dağda güzel Kürt kızlarına tecavüz ediyorlar. Bunlar şehre inse, hayallerini süsleyen ‘öz yönetim' masalını gerçekleştirseler, tecavüz etmedik Kürt bırakırlar mı? PKK ve HDP'ye destek veren Kürtler dağdaki eşkıyanın şehirde kendilerine özgürlük mü vereceklerini sanıyorlar? Şimdi kaçırabildiklerine tecavüz edenler, o gün elinin altındaki hangi güzel kıza tecavüz etmez ki? Şimdi bu soruların tüm PKK ve HDP destekçileri ve terör örgütüne sayanimlik (yardımcılık) yapan kaldırılmışların sorması ve cevaplaması gerekir.

NE İSTİYORSUNUZ?

Dağdaki katillerin lideri durumundaki öz be öz Ermeni olan, Kürtler ve Türkler'den öç almak için yetiştirilmiş MOSSAD, BND ve MI6 adına çalışan bu ajanların hedefi, Türkiye'yi zayıflatmak. Algı yönetimi ile kaldırıldığı için bunlara hizmet eden, aklını kullanmayan zavallıların amacı ne? Pisipisine ölmek mi? Türkiye'yi yok etmeleri mümkün olmadığına göre ne yapabilecekler? Zayıflatacaklarını mı sanıyorlar? Diyelim ki zayıflattılar. O zaman rolleri bitmeyecek mi? Görevleri bitince bunları kullananlar infaz etmeyip de besleyecek mi sanıyorlar?

‘İÇ-DIŞ DÜŞMAN' KİM?

Sürekli Türkiye'nin iç ve dış düşmanlarından söz edilip durulur. Ancak pek isimleri sayılmaz bunların. Cesaretle biz sayalım. Dış düşmanlar; Almanya, İngiltere,  İsrail, İran, Fransa, Amerika'nın şahinleri, Vatikan, Suriye, Yunanistan, İtalya, Rusya ve bunların istihbarat örgütleri. Siyonist baronlar, finans çeteleri. İçe döndüğümüzde her kim bugün PKK'nın DHKP-C'nin ve DAEŞ'in safında ise, onunla aynı dili kullanıyorsa, ona taktik sağlıyorsa hepsi birden iç düşmandır.

PKK SAFINDA BİRLEŞTİLER

Almanların Doğan medyası, İsrail'in Sözcü'sü, baronların Cumhuriyet'i, ‘FETÖ Örgütü'nün medyası ve cevşencileri, TÜSİAD, DİSK, KESK, İHD, MHP, CHP gibi ne kadar yapı varsa milletin tepkisinden çekindikleri için Erdoğan üzeriden Türkiye'ye saldırıyor. PKK'nın ekmeğine yağ sürüyor, PKK'nın sözcülüğünü, propagandasını yapıyorlar. Hepsini aynı safta birleştiren şey; Türkiye'yi özgürleştiren, gasp edilmiş haklarımızı bir bir iade eden, kalkınamaya öncülük yapan, mazlum ve mağdur kim varsa medet umduğu, yardım beklediği Recep Tayyip Erdoğan üzerinden yeni Türkiye'yle savaşmak.

Biliyorlar ki, Erdoğan'a yaptıkları saldırı Türkiye'yi yıpratır. Erdoğan düşerse temsil ettiği yeni Türkiye sendeler. Milletin kaynak ve enerjisi boşa gider, ülke kalkınamaz ve liderlik hedeflerinden uzaklaşır.  Ne kadar iç ve dış düşman varsa hepsinin kına yakmayı beklediği gün Türkiye'nin düştüğü gündür ve o gün kıyamete dek gelmeyecek!