Sosyal Medya'dan Bayülgen'e tepki

Sosyal Medya'dan Bayülgen'e tepki
Haber Tarihi : 14 Kasım 2016 07:59:49
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Doğan Medyasının Altın Kelebek Ödüllerinde yaşanan rezaletin ardından Yeni Söz Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özer ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu dan tepki geldi.

Bu yıl 43.'sü düzenlenen Doğan Grubunca verilen Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde 'tam bir rezalet' sergilendi. Türkiye'nin izlenme rekorları kıran ve TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, bugün aldığı 'En iyi dizi' ödülünü, yapılan saygısızlık sonrası iade etme kararı aldı.

KEMAL ÖZER'DEN SERT TEPKİ

Yeni Söz gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özer, sözde ödülün iadesini istedi. Sosyal Medya hesabından mesaj yayınlayan Özer, "ekranlarda"altın kelebek" adlı bir maskaralık Diriliş Erduğrul dizi ile dalga geçen Ö.Bayılgen adlı bir Carfield var Kriptolar Dirilişi hazmedememiş. Diriliş Erduğrul dizi yapımcıları altın kelbek ödülü iade etmeli ve alay edilen o mekanı terk etmeli hemde derhal. Bu alay dizi kadar millete yapılmıştır" dedi.

dirilis-altinkelebek

OKAN BAYÜLGEN'E "ALTIN SOYTARI" ÖDÜLÜ

Kelkitlioğlu resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kanalizasyon artığı Okan Bayülgen'e edecek laf bulamıyorum! Ödül gecesinin 'altın soytarı' ödülü onun!" dedi.

SOSYAL MEDYA'DAN BAYÜLGEN'E TEPKİ

Bozdağ'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama sonrası dizinin izleyicilerinden de Bayülgen'e tepki mesajları yağdı.

Analiz: Hürriyet'in yavrusu Kelebek savaşa devam ediyor