Sümeyye'nin gelin arabası Tarabya'dan çıktı!

Sümeyye'nin gelin arabası Tarabya'dan çıktı!
Haber Tarihi : 14 May 2016 11:56:43
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Sümeyye Erdoğan ve nişanlısından düğüne saatler kala ilk kare...

Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah törenlerinin yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çevresinde hareketlilik başladı.

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne çıkan yollarda geniş güvenlik önlemleri alındı. Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın içinde bulunduğu gelin arabası, nikahın yapılacağı salona geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah törenleri için geri sayım sürüyor. Nikahın yapılacağı Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çevresinde tüm yollar geceden trafiğe kapatıldı.

l_1956

AYNALARDAKİ SÜMBÜL ÇİÇEĞİNİN ANLAMI

Sümeyye Erdoğan'ın bindiği gelin arabasının sadeceliği dikkat çekti. Yan aynalardaki sümbül çiçeğinin ise özel bir anlamı var.

Sümbül çiçeği bağlılık ve sonsuz sevgiyi sembolize ediyor.

DİREKSİYONDA DAMAT VARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve nişanlısı Selçuk Bayraktar'ın içinde bulunduğu gelin arabası Tarabya'dan çıktı. Gelin arabasını Selçuk Bayraktar kullanırken Sümeyye Erdoğan'ın ise yan koltukta oturduğu görüldü.

sumeyyee_1383

DAVUTOĞLU ŞAHİT

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar nikah masasına oturduğu zaman yanlarında olacak şahitlerden birisi de Başbakan Ahmet Davutoğlu olacak.