Taha Akyol ve CHP’den, iç savaş tellallığı

Taha Akyol ve CHP’den, iç savaş tellallığı
Haber Tarihi : 27 Ekim 2015 06:25:24
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Aydın Doğan'ın iş takipçisi Taha Akyol, ‘FETÖ’ gazetesine verdiği mülakatta, Erdoğan’ı hedef aldı, fitne çıkarmak için Abdullah Gül’ü övdü, utanmadan ‘iç savaş çıkabileceğini’ iddia etti. Aynı gazeteye konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu da ağız birliği ederek “iç savaş”tan söz etti. 

GÜL'E GAZ VERİYORLAR

Yazar kılığında, patronu Aydın Doğan'ın iş takipçisi olarak tanınan liboral Taha Akyol, birlikte iş tuttukları ‘FETÖ'nün yayın organına konuştu. AK Parti'nin tek başına iktidar olamayacağını, tek başına gelse bile Türkiye'yi zor yöneteceğini de söyledi. Yeni bir parti kurması için Abdullah Gül'e gaz vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan  ile toplumsal bir karşılığı olmayan eski Cumhurbaşkanı Gül'ü karşılaştırdı.

Gül'e methiyeler düzen Akyol, kendileri gibi Türkiye'nin önündeki engellerinden biri olan müttefikleri Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na da övgüler dizdi.

YALAN YALAN YALAN

Türkiye'yi kutuplaştırmak için ellerinden geleni esirgemeyen Doğan/Deutsche,

Paralel medya ile Baronların Cumhuriyeti, İsrail'in Sözcü'sünün toplumsal barış ve değerlere saldırısı ile iktidara yönelik yalan haberlerini görmeyen Akyol, Erdoğan üzerinde Türkiye'ye belden aşağı saldırarak yaşadıkları ülkeye ihanete değinmek yerine iktidar partisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmayı sürdürdü. “İç savaş” gibi bir cümle kuracak kadar kin kustu ve ardından da otoriterleşmeden söz etti.

İÇ SAVAŞTA AĞIZ BİRLİĞİ

“Bu kuşağın en önemli görevinin ülkede bir iç savaşı engellemektir” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ile Aydın Doğan'ın iş takipçisi yazarının aynı gazetede aynı gün ağız birliği ederek “iç savaş”tan söz etmeleri hayli manidar bulundu.

Akyol'un ülkede kaos yaratma, iç barışı tehdit etme ve bir çağrı mahiyetindeki “iç savaş çıkacağını” iddia etme konusunda savcıların ne yapacağı ise merak konusu oldu.