VF kat sol
VF kat sağ

Tolga Zengin'den Ke­nan Ku­maş'ın ailesine yardım

Tolga Zengin'den Ke­nan Ku­maş'ın ailesine yardım
Haber Tarihi : 14 Ocak 2015 17:00:39
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Tolga Zengin'den Ke­nan Ku­maş'ın ailesine yardım

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, Sultanahmet'teki saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş'ın ailesine yardımda bulundu. 
Be­şik­taş ka­le­ci­si Tol­ga Zen­gi­n'­den ör­nek dav­ra­nı­ş...
 
Vahdet Gazetesi'nin haberine göre; Ge­çen haf­ta İs­tan­bul Sul­tan­ah­me­t'­te bu­lu­nan Tu­rizm bü­ro­su­na bir Rus te­rö­ris­tin dü­zen­le­di­ği sal­dı­rı­da ha­ya­tı­nı kay­be­den Trab­zon­lu po­lis me­mu­ru Ke­nan Ku­maş için si­yah-be­yaz­lı­la­rın kap­ta­nı boş dur­ma­dı. 31 ya­şın­da­ki de­ne­yim­li ka­le­ci, Şe­hit Ku­ma­ş'­dan ge­ri­ye ka­lan kız ço­cu­ğu ve eşi için alın­ma­sı plan­la­nan ev için yük­lü mik­tar­da ba­ğış­ta bu­lun­du.
 
TAKIMI TEŞ­VİK ET­Tİ
 
Trab­zon ve Trab­zons­por ca­mi­ası­nın da des­tek ver­di­ği şe­hit polisin ailesine ka­yıt­sız kal­ma­yan milli kaleci Tol­ga Zen­gi­n'­in 50 bin li­ra ci­va­rın­da bir ba­ğış­ta bu­lu­nduğu öğrenilirken, ken­di yap­tı­ğı bu fe­da­kar­lı­ğın ya­nı sı­ra ar­ka­daş­la­rı­nı da teş­vik et­ti­ği ifade edildi. 31 ya­şın­da­ki de­ne­yim­li ka­le­ci­nin takım arkadaşı Dem­ba Ba ve di­ğer ba­zı oyun­cu­la­rı da des­tek ko­nu­sun­da ik­na et­ti­ği ve alı­na­cak evin pa­ra­sı­nın bü­yük oran­da ta­mam­lan­dı­ğı be­lir­til­di.