Tunuslu bunakları CNN sunucusu susturdu

Tunuslu bunakları CNN sunucusu susturdu
Haber Tarihi : 12 Aralık 2015 07:54:29
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Dinamitin mucidi olarak milyonlarca insanında katili olan Alfred Nobel adına verilen ödül, bu yıl Tunus’un İslam düşmanı solcularına verildi. Eski Tunus diktatörünün adamları olan dört beyinsiz kafadar solcu, ödül töreninden sonra CNN’e konuk oldu. Türkiye ve Katar’a saldıran bunakları CNN sunucusu susturdu.

İSLAM VE TÜRK DÜŞMANLARI

4“Arap Baharı'nın ardından Tunus'ta çoğulcu bir demokrasi için gösterdiği çabalardan ötürü” Nobel Barış Ödülü, Müslümanların partisi Nahta ile mücadeleleri ile tanınan Tunus Ulusal Diyalog Dörtlüsü'ne verildi. Önceki gün azılı İslam ve Türk düşmanları törenin ardından CNN'e konuştu. Dörtlüden Tunus Genel İşçi Sendikası Başkanı Hüseyin Abassi, Türkiye'yi Ortadoğu'da yaşanan olaylardan sorumlu tutarken, CNN sunucusu Abassi'nin sözünü kesti.

TÜRKİYE'YE İFTİRA ETTİ TOKATI YEDİ

Norveç'in başkenti Oslo'daki törenin ardından CNN'e konuşan Abassi, “IŞİD'in arkasında Türkiye ve Katar'ın olduğunu, her türlü desteği verdiklerini zaten herkes biliyor” diye konuştu. Abassi'nin bu çıkışına aynı yayına katılan dörtlünün diğer üyeleri itiraz etmezken CNN sunucusu Jonathan Mann ise, Abassi'nin sözünü keserek, “Türkiye ve Katar'ın temsilcileri burada yok. Zaten bu iddiaları yalanlamışlardı” diyerek programa son verdi.