Türkiye’de Twitter terörü boş durmuyor

Türkiye’de Twitter terörü boş durmuyor
Haber Tarihi : 13 Ocak 2016 08:15:03
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Türkiye’de meydana gelen terör olayları ve patlamalardan sonra twitterden olaylarla ilgili paylaşımda bulunan ‘twitter terörü’ destekleyicileri yine boş durmadı. İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda dün sabah saatlerinde meydana gelen patlamadan sonra da paylaşılan tweetlerde de kimin terör destekçisi olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

serhat-kaya_1

Suruç ve Ankara canlı bomba patlamalarında teröre verdiği  destek  tweetleriyle dikkati çeken HDP milletvekilleri yine  desteklerini sürdürüler. İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda dün sabah saatlerinde patlama meydana geldi. İstanbul Valiliği, patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 15 kişinin yaralandığını bildirdi. Patlamadan sonra sosyal medyada paylaşılan mesajlar ise kimin terör destekçisi olduğnu ortaya koyduğunu açıkça gösterdi.

HDP'li vekilden korkunç patlama tweeti

İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamadan 2  gün önce HDP Kars Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, dikkat çeken bir tweet attı. İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda kuvvetli bir patlama meydana geldi. 10 kişinin öldüğü 10 kişinin de yaralandığı olaydan 2 gün önce HDP Kars Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. "Savaşın faturasını..." PKK terör örgütüne karşı yürütülen mücadeleyi 'çatışma potansiyelini test etmek' olarak değerlendiren Bilgen "Şehirdeki çatışma potansiyelini test etmekle yetinmeyenler, batı şehirleri,kırsal dahil topyekün savaşın faturasını birlikte görme niyetinde" ifadelerini kullandı.Bilgen'in bu paylaşımından bir gün sonra İstanbul'da meydana gelen patlamada 10 kişi öldü 15 kişi de yaralandı