​Vatandaşa Hizmet ile şehrini takip et

​Vatandaşa Hizmet ile şehrini takip et
Haber Tarihi : 14 Nisan 2021 12:08:52
Son Güncelleme Tarihi : 14 Nisan 2021 12:10:35

Vatandaşa Hizmet  ile şehrini artık kolayca takip et. Yerel haberleri merkeze koyan web sitemiz bilgisayar ve tablet sürümünün yanı sıra mobil sürümüyle de cep telefonunuza geliyor. Bununla birlikte yerel haberciliğe yeni bir boyut getiriyor. Gazeteler ve siteler daha çok vatandaş odaklı haber yaparken, bu site odak noktasına yerel yönetimleri koyuyor.

 

Vatandaşa Hizmet'in yerel yönetim skalası ise oldukça geniş. Sadece belediyeler değil, kaymakam ve valilikler tarafından yapılan açıklamalar ile bu kurumlardaki gelimeler haberlerimize konu oluyor. Aynı zamanda sivil toplum kuruluşları ile derneklerle ilgili gelişmelere de haber sitemize ulaşabilirsiniz.

 

VATANDAŞA HİZMET BELEDİYELERİN SESİ

 

Vatandaşa Hizmet belediyelerin sesi oluyor. Belediyeler icra ettikleri fen işleri, yürüttükleri projeler ve düzenledikleri organizasyonlar ile toplum için önemli kuruluşlardır. Pek çok belediye yürüttüğü işleri kendi web sitesinden ya da sosyal medya hesabından duyuruyor, ancak ulaştıkları kitle kendilerini takip edenler ile sınırlı kalıyor. Haber sitemiz ise belediyeler tarafından yürütülen işleri daha geniş kitlelere ulaştırıyor.

 

Vatandaşa Hizmet internetin çektiği her alandan okuyuculara ulaşıyor. İnternet gazeteciliği ile medyaya gelen kurallar hakkında uzman olan ekibimiz hem editöryal olarak hem de teknik olarak çağımızın gereklerine uygun habercilik yapıyor. Web sitemizde Türkiye'deki 81 ilden, ilçelerden ve belde ile köylerden gelen haberler yer alıyor. Bu haberlerin akışı sürekli bir şekilde sağlandığı için sitemizde sürekli haber güncellemesi oluyor. Bu da klasik gazetelerden ya da haber programlarından farklı olarak sitemize daha hızlı yenilenme sağlıyor. Dolayısıyla ziyaretçilerimiz sürekli yeni haberler görüyor.

 

VATANDAŞA HİZMET İLE HABERE HIZLI ULAŞIN

 

Vatandaşa Hizmet ile tek tıkla habere hızlı bir şekilde ulaşın. Hız konusu, internet haberciliğinde oldukça önemlidir. Haberlerin hızlı güncellenmesinin yanı sıra web sitesinin de hızlı bir şekilde açılması gerekir. Web sitemiz bu kriterin önemini bildiği için güçlü bir alt yapı ile kurulmuştur. Sürekli de alt yapısı ile teknik yapısını güncellemektedir. Bu sayede www.vatandasahizmet.com adresine gelen okuyucular siteyi hızlı bir şekilde açabilir ve haberlere seri olarak erişebilir.

 

Hız konusunun yanı sıra Vatandaşa Hizmet basit bir tasarıma sahiptir. Sitenin tasarımı kolay anlaşılır şekilde dizayn edildiği için okuyucular aradıklarını kolayca bulurlar. Haber okurken yorulmazlar.

 

ŞEHRE ÖZEL BİLGİLER VATANDAŞA HİZMET'TE

 

Vatandaşa Hizmet  sitesinde her şehir için o şehre özel önemli bilgiler bulunur. Hava durumu ve namaz vakitleri gibi... Söz konusu bilgileri içeren tablolar hem ana sayfada hem de iç sayfalarda bulunur. İstediğiniz bilgiye erişmek için tablo üzerinden bir şehir seçmeniz yeterli. Rize hava durumu için ya da başka bir kentteki durum için tablodan şehir seçmeniz yeterli.