Volkan Demirel Konya'da camları kırdı

Volkan Demirel Konya'da camları kırdı
Haber Tarihi : 11 Nisan 2016 08:16:18
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

2-1'lik Konyaspor maçı sonrası çok sinirlenen Volkan Demirel, önce camları kırdı sonra takım arkadaşlarına eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe Konya deplasmanından eli boş dönerek şampiyonluk yarışında büyük bir kayıp ve şok yaşadı.

Sarı lacivertliler, “Kesin kazanacağız” diye gittikleri zorlu deplasmandan boyunları bükük döndü. Maç sonunda tek gündem maddesi Pereira'nın hatalarıydı. Yaşanan büyük hayalkırıklığının ardından havalimanında az sayıda taraftar takımı protesto ederken, oyuncular adeta çökmüş gibiydi.

Hürriyet'in haberine göre Konyaspor maçı öncesi ve sonrası Fenerbahçe'de yaşananlar...

MAÇ BOYU HATA ÜZERiNE HATA

Teknik patron Pereira maç öncesi ve sonrası çok sayıda hata yaptı. Caner'i 11'e almaması, maçın yıldızı Volkan Şen'i çıkarması (sakatlığı yoktu), Diego'yu kenara çekip, Ozan'ı sokması, Nani'yi 90 dakika sahada tutması, gol gerekiyorken Mehmet Topal-Josef ikilisi ile oynaması, bu beklenmedik sonucu doğurdu.

BU FUTBOLLA NASIL ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Maç sonu soyunma odasında isyan vardı. Bağırtılar ve gürültüler dışarıya kadar yansıyordu. Hatta futbolcular soyunma odasına girerken kırılan bir camın gürültüsü duyuldu.

Volkan Demirel, içeri girerken koridor kapısını tekmelemiş, cam kırılmıştı ve “Bu futbolla nasıl şampiyon olacağız” diye bağırıyordu.