'VURDUTMAYIN KENDİNİZİ!'

'VURDUTMAYIN KENDİNİZİ!'
Haber Tarihi : 15 Nisan 2016 14:01:36
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Gazeteci Serdar Bilican’a Twitter üzerinden özel mesaj gönderen Ekşioğlu, “Bir daha büyük Fenerbahçe’nin ismini ağzına almayacaksın it Bilican. Kendinizi vurdurtmayın, Fikret beyin de köpekliğini yapmayın” ifadelerini kullandı.

'VURDUTMAYIN KENDİNİZİ!'

Gazeteci Serdar Bilican, Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun kendisini tehdit ettiğini açıkladı ve Ekşioğlu'nun Twitter üzerinden gönderdiği mesajı takipçileriyle paylaştı.

Serdar Bilican'a  Twitter üzerinden özel mesaj gönderen Ekşioğlu, “Bir daha büyük Fenerbahçe'nin ismini ağzına almayacaksın it Bilican. Kendinizi vurdurtmayın, Fikret beyin de köpekliğini yapmayın” ifadelerini kullandı.

Bilican, “An itibariyle Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'ndan gelen mesajı kamuoyu ile paylaşmakta sorun görmüyorum. Beni vurdurun…” diyerek Ekşioğlu'na tepki gösterdi.

Beyaz TV'ye konuşan Serdar Bilican “Ben İlhan Ekşioğlu'na hiç tweet atmadım. Hiçbir şey söylemedim onunla alakalı. Aldığım tehdit sonrasında İlhan Ekşioğlu'nu takip etmeye başladım. Twitter üzerinden bana herkes özel mesaj gönderebiliyor. Hukuki olarak hakkımı sonuna kadar arayacağım” diyerek  Ekşioğlu'nu mahkemeye vereceğini açıkladı.

İşte Ekşioğlu'nun o gazeteciye attığı tehdit mesajı: