Yahudi terörü ile anladığı dilden konuşun, Mücadeleyi Kudüs’ten Tel Aviv’e taşıyın

Yahudi terörü ile anladığı dilden konuşun, Mücadeleyi Kudüs’ten Tel Aviv’e taşıyın
Haber Tarihi : 21 Aralık 2017 01:48:38
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

2012’de Kudüs protestolarında evinin girişine gelen Yahudi Teröristlere karşı direnen ve yumruğu ile karşı koyan 'Filistin'in cesur kızı' lakabıyla tanınan Ahed et-Temimi üç gün önce evine yapılan baskınla kaçırıldı. Sözde bakan, gerçekte ise terörist olan necis Naftali Bennett, yiğit kız için “hayatı hapishane hücresinde son bulacak” derken, Lieberman adlı meşhur terörist ebleh ise bütün ailesi ve yakınlarının da kaçırılacağını duyurdu. Bir kıza karşı bütün gücünü sefer eden terörist Siyonistlerin tektir ile uslanmayacağı ve artık kötek vaktinin geldiği ortaya çıktı. Bu gerçek bize, işgalci Yahudilerin sözden, tatlı dilden, hukuktan, diplomasinden, vefadan, barıştan hepsinden de öte insanlıktan anlamadığını bir kez daha hatırlattı.

Yeni Söz Haber Merkezi

TERÖRİSTLER BİR YUMRUKTAN BİLE KORKUYOR

Batı Şeria'daki evlerini basmak isteyen Siyonist teröristlere öfkesiyle yoğurduğu yumruğuyla karşı koyan ve bu nedenle de “Hanzala Cesaret Ödülü” verilen Ahed et-Temimi 3 gün önce kaçırılmıştı. Öfke ve gözyaşı ile yoğrulan masum yumruğun mânâsını bilen işgalci, sömürgeci faşistler yiğit Ahed'ten sonra kendisini arayan annesini de esir aldı. Temimi ailesinin en küçük oğlu olan Muhammed ise daha önce esir alınmıştı.

ERDOĞAN CESARET ÖDÜLÜ VERMİŞTİ

Filistin'deki sayısız yiğitlerden biri olan ve kahramanlığı dillere destan hale gelen Ahed et-Temimi ve ailesine yönelik sindirme, korkutma ve zulüm devam ederken, siyonizmin tasmalısı haline gelen dünya liderleri ve medyası ise suskunluğunu sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'sa cesareti için övdüğü Tamimi'yi 2013'te İstanbul'a çağırıp ödül vermiş ve misafir etmişti.

TERÖRİST ALÇAKLARDAN VAHŞET

İsrail adlı Yahudi terör örgütünün sözde eğitim bakanı Naftali Bennett, Müslümanların izzetini şerefini ve ata yurdunu korumaya çalışan yiğit Ahed'ın hayatının hapishane hücresinde son bulacağını söyledi. Lieberman adlı bir diğer meşhur terörist ise, “Sadece kız değil, ailesi ve çevresindekiler de hak ettikleri şeyden kurtulamayacaklar” diyerek tüm aileyi tehdit etti.

AİLE FERTLERİ SIRA İLE ESİR EDİLİYOR

Evi basılarak esir alınan Ahed et-Temimi'den sonra kızını aramaya çıkan annenin de esir alındığı ortaya çıktı. Dün ise kendisi ve annesi Neriman et-Temimi'nin ardından Hanzala Cesaret Ödülü sahibi Ahed et-Temimi'nin amcazadesi Nur Naci et-Temimi de esir edildi. Teröristlerin sözlerine bakılırsa ailenin tüm fertleri tek tek kaçırılarak toplama kamplarına götürülecek ve bütün bir Filistin böylelikle korkutulmaya çalışılacak.

‘İŞGALE DİRENMEK TABİİ BİR HALDİR'

“İşgale karşı direnmek tabii bir haldir” diyen baba Basim et-Temimi, “İşgal askerlerinin kasabamızda, evimizde bulunması bize doğrudan bir saldırı ve tacizdir. Kızımın davranışı askerleri evimizden çıkarmak için gösterdiği insani bir tepkidir. Burada tabii olmayan şey, işgalcilerin bize çektirdiği zulümdür, buna karşı koymak değil” ifadelerinde bulundu.

‘11 KEZ GÖZALTINA ALINDIM'

Kızının ve diğer evlatlarının çocukluklarından beri yasa dışı Yahudi işgal ve ayrım duvarına karşı kasabalarında düzenlenen haftalık gösterilere katıldığına değinen Temimi, bunun Filistin halkının davasının bir parçası olduğunu söyledi. İsrail askerleri tarafından 11 kez gözaltına alındığını ve işkencelere maruz kaldığını belirten Temimi, bir seferinde 10 gün komada yattığını kaydetti. Temimi, eşinin ve iki oğlunun da siyonistlerce birçok kez dövüldüğünü belirtti. Kız kardeşinin esir alındığı anları ise şöyle anlattı: O gece uyandığımızda onlarca askerin evimizin içerisinde ve etrafında olduğunu gördük. Annem onlara engel olmak istedi. Bizi döverek evin altını üstüne getirdiler. Kız kardeşimi gözaltına aldılar.

ÇÖZÜM: ATEŞİ TEL AVİV'E TAŞIYIN

Yahudi teröristler, Kudüs, Gazze ve Ramallah gibi Filistin şehirlerini sürekli ateş altında, çocuklarını, gençlerini toplama kamplarında tutarak korku salmaya çalışırken yapılması gereken şey; meşhur boksör Mike Tyson'ın “Herkesin ağzına yumruğu yiyene kadar bir planı vardır” şeklindeki nasihatini dikkate alıp, ateşi ve korkuyu korkakların iskân ettiği Tel Aviv gibi şehirlere taşıyarak korkaklar topluluğuna büyük bir ders vermektir. Tarih ve Filistin tecrübesi Yahudilerin sözden, tatlı dilden, hukuktan, diplomasinden, vefadan, barıştan hepsinden de öte insanlıktan anlamadığını sayısız kez ispat etmiştir.

 

21-YS-SYF01-r