Yalancı Taraf’a Gül’den ağır sözler

Yalancı Taraf’a Gül’den ağır sözler
Haber Tarihi : 22 Ekim 2015 05:30:30
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Paralel yapının yayın organlarından yalan Taraf’ı, dün de büyük bir skandal habere imza attı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Taraf gazetesinin dünkü manşetinde yer alan AK Parti için “bu pislik kolay kolay temizlenmez” ibarelerinin tümüyle yalan olduğunu söyledi. Parti kuruyor iddialarına ise cevap vermedi.

HABER YALAN VE UYDURMA

Yalancı Taraf'a sert tepki gösteren Gül, “haber tamamen yalan, uydurma ve art niyetlidir" ifadelerini kullandı. Twitter hesabından açıklama yayınlayan Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ünlü yalancı Taraf'ı kast ederek “bir gazetenin bugünkü manşetinde kendisine atfedilen ifadelerin tamamen yalandır” dedi.  Gül, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Taraf gazetesinin bugünkü manşetinde bana atfedilen ifadeler tamamen yalan, uydurma ve art niyetlidir. Beni tanıyanlar, en ağır eleştirilerimde dahi bu gibi ifadeler ve böyle bir üslup kullanmayacağımı çok iyi bilir. Son dönemde şahsımı günlük siyasi polemiklerin içerisine çekmeye yönelik bazı gayretleri üzülerek takip ediyorum. Dışişleri Bakanı, Başbakan ve en son Cumhurbaşkanlığı makamlarında milletime hizmet etmiş birisi olarak tek arzum, ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde istikrar ve refaha kavuşmasıdır."

YENİ SÖZ'ÜN HABERİNİ YALANLAMADI

Gazetemiz dünkü nüshasında Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyasete dönme hazırlığı içinde olduğunu yazmıştı. Yalancı Taraf'ın AK Parti'ye zarar verme amaçlı fitne haberini yalanlayan Gül, parti kuracağı şeklindeki kulis haberlerini ise yalanlamadı. Gül'ün eski başbakanlardan Necmettin Erbakan hocanın oğlu Fatih Erbakan'ın birlikte parti kuracağı iddia edilmişti.

ERBAKAN VAKFI ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR

Erbakan Vakfı yöneticilerinin yeni bir parti hazırlığı içi çalışma yürüttüğü ortaya çıktı. Vakıf yöneticilerinin seçim öncesinde çeşitli ziyaretler yaparak hazırlıklarını aktardıkları ve katılım için davetlerde bulunduğu gözlendi.