Yaşar Nuri hidayete mi geldi?

Yaşar Nuri hidayete mi geldi?
Haber Tarihi : 17 Aralık 2015 11:51:20
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu programda Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretler yağdıran Yaşar Nuri Öztürk, Ulusal Kanal'da şaşırtan açıklamalara imza attı.

Türkiye'nin başındaki en büyük engelin paralelciler olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yapılanmaya karşı mücadele eden tek isim olduğunu söyleyen Öztürk, paralelcileri tarihteki en büyük ihanet olarak değerlendirdi.

Öztürk, "Muhalefet, Türkiye'nin başından Erdoğan'ın atmak istediği belayı fiskos yaptı; ona yalakalık, yağcılık yaptı. Halk bunu gördü. Bunlar var ya bunlar, muhalefetmiş; bunlar birisi ana birisi yavru. Ne muhalefeti ya; muvafakat! (onaylama)" diye konuştu.

 

'Erdoğan'dan başka kimse temizleyemez'

"Benim Recep Tayyip Erdoğan'a bakışım iyi değil diye bunu saklayamam" diyen Öztürk, "Devlet elden gitti gidiyor; Erdoğan bunu gördü. ‘Efendim, onun eski ortağıydı!' Ne yapalım eski ortağıysa… Eskiden herkes ortaktı. Bilmiyordu kimse. Erdoğan'dan başka bu belayı Türkiye'nin başından atacak ikinci bir isim yok. Müdahaleyi etti, şimdi de bunu kararlı bir şekilde yürütüyor." dedi.

Erdoğan'a karşı çıkmak Haçlı'ya yarar

"Burada bu Paralel Yapı ile ortak olan Haçlı odakların keyfine hizmet ederek, değirmenine su taşıyarak bu adamın önüne kütük yıkmak doğru şey değil. Bunu tarih affetmez" diyen Öztürk, "Çocuklarımızın geleceği için Erdoğan'a destek vermeliyiz" sözleriyle izleyenleri şaşırttı.