Yeni nesil internet gazeteciliğinin meseleleri Batman'da tartışılacak

Yeni nesil internet gazeteciliğinin meseleleri Batman'da tartışılacak
Haber Tarihi : 22 May 2024 18:07:42
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Batman Valiliği ve TİGADA iş birliğiyle düzenlenecek Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı'nda başta dijital medyanın dünü, bugünü ve yarınıyla güvenliği gibi konular ele alınacak.

Haber: Temel Emiroğlu

İnternet medyasının meseleleri konuşulacak 

 Türkiye’nin Dijital medyasının geleceği geçmişinin analiziyle Batman’da konunun uzmanları ve Türkiye genelinden katılacak medya mensupları ile birlikte masaya yatırılacak.

Batman Valiliği ev sahipliğinde Valilik ve TİGAD( Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği ) Genel merkezi tarafından Cuma günü birlikte gerçekleştirilecek çalış tayda; Bedia Teymur” İnternet Gazeteciliğinin Dünü ve Bugünü”, Mustafa İlker Yücel “Dijital Medya ve Güvenilir Habercilik”, Meryem Nas Mercan “Geleneksel Medya’dan Genel Medyaya Geçiş “,Mustafa Biçer” Ajans Haberciliği ve İnternet Medyası”, Gözde Öztürk” Sorunsuz İletişim, Etkin ve Yetkin İletişim” ,Uğurcan Gökçe” Sosyal Medya İhbar Hattı  ve TV Gazeteciliği” konularını dile getirirken, Aslı Köseoğlu” Dijital Çağda Yerel(Mahalli) Medya Fırsatları ve Tehditleri “konusunu masaya yatırılacak.

WhatsApp Image 2024-05-22 at 17.56.03 (1).jpg

Batman Valisi Ekrem Canalp

Vali Ekrem Canalp ile TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’inde birer konuşma yapmaları beklenen çalıştay,  Valilik tarafından belirlenen; şehir merkezi, Hasankeyf kültürel gezisi, Raman 8 Petrol kuyusu gezisi, Batman’ın tarihi ve kültürel mirasları gibi programlarla devam edecek. Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Rektörlük Binası Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Çalıştay 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10-12 arasında gerçekleştirilecek.

WhatsApp Image 2024-05-22 at 17.56.03.jpg

TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel