Yenidünya düzeninde tıbbi soykırım (4)

Yenidünya düzeninde tıbbi soykırım (4)
Haber Tarihi : 28 Nisan 2017 03:03:43
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

 

****

 

Ne şanslıyız ki Yeni Dünya Düzeni'nin uluslararası bankerleri, hükümet-destekli tıbbi soykırıma dair bir entrika programı olan Ortodoks tıp yapılanmasını kontrol ediyor. Ortodoks tıp doktorunuzu sadece “onaylı” Ortodoks ilaçları, aşıları, cerrahiyi ve radyasyon tedavilerini sağlamaya zorluyor ve bunlar sizi ABD'de hasta ve bağımlı olan nüfusun yüzde 95'i içinde tutuyor ve her yıl 1 milyonun üzerinde Amerikalıyı boş yere öldürüyor. Buna ek olarak, tıp mafyası her sene kürtaj yoluyla 1,5 milyonun üzerinde doğmamış bebeği öldürüyor. Dolayısıyla tıbbi soykırım, her yıl 2,5 milyonun üzerinde insan öldürüyor ve size her sene 1 trilyon dolarlık bir maliyeti oluyor ki bu da gayri safi ulusal bütçenin yüzde 12'sine karşılık geliyor. Tıbbi soykırım, sağlığınız ve yaşamınıza yönelik iyi bir yatırım değil.

 

HASTALAR AÇISINDAN HASTANELER TEHLIKELI YERLERDIR

Medical Heretic'te aktarıldığına göre ise; 25 yıl boyunca pratisyen doktorluk yapan tıp doktoru Robert Mendelsohn şöyle yazmıştır: “Yıllık fiziksel incelemeler, bir sağlık riskidir. Hastalar açısından hastaneler tehlikeli yerlerdir. Çünkü örneğin içeri girerken sizde olmayan bir enfeksiyon ve hastalık kapmış şekilde çıkabilirsiniz oradan. Ameliyatların çoğu pek fazla yarar sağlamaz, büyük bölümü de zarara sebep olur. Tıbbi test laboratuvarları, şaşırtıcı biçimde yüzde 50 hatalıdır.” Dr. Mendelsohn, şunu söyleyerek sözlerine son verir: “Modern tıbbın yüzde 90'ından çoğunun (doktorlar, hastaneler, ilaçlar ve ekipmanlar) yeryüzünden yok olabileceğine ve bunun etkisinin ivedi ve yararlı olacağına inanıyorum.”

Aslında çok hasta olmanıza rağmen, temiz raporu verebilirler size yıllık fiziksel incelemeler sonucunda. Çünkü Ortodoks tıp doktorları semptomlara odaklamakta; bunun temel sebeplerine (örneğin sistemik toksisite, serbest radikal paoloji, hipo-tiroid, alterji ve kandiyasis) bakmazlar.”

GIDA VE BESLENME DERSİ YOK

Tüm bunlar doğrudur ve belki de günün birinde Rockefeller yapılanmasının mensubu olan doktorunuzun ünvanındaki “Tıp Doktoru”nun aslında “Ahlaki Olarak Yozlaşmış” anlamına geldiğini anlayacaksınız; çünkü onun için sizin sağlığınız da yaşamınız da hiçbir şey ifade etmiyor; sözleri değil ama çalışmaları bunun bir kanıtı. Eğer doktorunuzun Rockefeller yapılanmasına mensup yozlaşmış biri olduğunu nasıl anlarsınız? Ona sorun: “Şelasyon, ozon, ultraviyole, Zırh tiroid, homeopati, kiropratik, natüropati, bitkiler, vitaminler ve tercih özgürlüğünü kullanıp destekliyor musunuz?” Eğer yanıt hayır ise, bilmiyorum, belki veya “tıp okulunda beslenme ve alternatif terapi derslerini görmemiştim”, ise, kendinizi nazikçe affedin ve bütüncül bir tıp doktoru bulun kendinize. Gerçek bir doktor olsun veherşeyden önce doğal terapiler kullansın.

ilaç sektörü ile ilgili görsel sonucu

ABD'DE YAKLAŞIK 65 MİLYON İNSAN ÖLDÜ

30 MİLYON BEBEK İSE DOĞMAN ÖLDÜRÜLDÜ

Rockefeller tıp yapılanmasının kontrolünü ele aldığından beri geçen son 80 senede yaşanan tıbbi soykırım, Rockefeller'ın onayladığı hileli ilaçları, cerrahi yöntemleri ve radyasyonu kullanan yaklaşık 65 milyon insanın ölümüne sebebiyet verdi. Buna ek olarak, Rockefeller'ın başlattığı ve finanse ettiği kürtaj klinikleri, Roe vs Wade gibi şeytani bir karardan beri 30 milyonun üzerinde doğmamış masum bebeğin ölüm fermanını imzaladı.

Şimdilerde artık Rockefeller tıbbi soykırımının son 80 yılda verdiği 95 milyonluk can kaybının, Rockefeller'ın soykırımbari Yeni Dünya Düzeni'nin bir parçası olduğunu anlamaya başlayabilirsiniz. Bu; totaliter, komünist bir plandır ve özgürlük, bolluk, sağlık, refah ve barış vaat eder; ancak bunun yerine kölelik, kıtlık, doktor kaynaklı hastalıklar ve ölüm, ve sürekli bir savaş sunacaktır.

TIP UYGULAMALARINI ROCKEFELLER ve ROTHSCHILD KONTROL EDİYOR

Rockefeller, Rothschild ve diğer uluslararası bankerler, Rockefeller tıp yapılanmasını kontrol etmektedirler. Tüm rekabeti soykırım hedefine yönelik ilaç yaklaşımı lehine yok etmek istiyorlar. Bizi hasta ve bağımlı tutmak, bizi köle yapmaya dönük küresel planlarına dayanamayacak kadar hasta ve bağımlı tutmak için soykırım hedefli programlarının bir parçası olarak kiropratiği sınırlandırmak ve yok etmek istiyorlar.

STALIN, ROCKEFELLER'IN, ROTHSCHILD'IN VE DIĞER ULUSLARARASI BANKERLERIN BIR AJANIYDI.

Ulusal egemenliğimizi yok eden ve aynı tek dünya hükümetini temel alan bu uluslararası haydutlar, aynı zamanda tıp yapılanmasını da kontrol ediyorlar. Yeni Dünya Düzeni, komünisttir ve Rockefeller'ın denetimindeki Amerikan hükümeti, 80 yılı aşkın süredir komünizmi desteklemektedir. Roosevelt, Truman ve Eisenhower, Stalin'in Komünizmini ve Rusya'da çoğu beyaz Hıristiyanlardan oluşan 30 milyon ila 50 milyon arasında kişinin öldürülmesini desteklemişlerdir. Stalin, Rockefeller'ın, Rothschild'ın ve diğer uluslararası bankerlerin bir ajanıydı. Bu uluslararası Komünistlerin geçen 100 yıl içerisinde 300 milyonu aşkın insanı öldürdüğü tahmin ediliyor ve buna ek olarak tıbbi soykırımları geçen 80 yıl boyunca 95 milyon kişinin ölümüne neden oldu.

Tıbbi soykırım; yapay semptomların sağlık sorunlarınızı daha da kötüleştirme niyetindeki İLAÇLAR HASTA ETMEK İÇİNDİR

Rockefeller ilaçlarıyla tedavi edilmesini içerir. Ancak bu ilaçlar, sizi hasta etme niyetiyle hastalığın temel sebeplerini yok sayar, küçümser, gözden düşürür ve kötü yönetir; zorunlu aşılamalar, hastalığı tedavi etmez ama yeni hastalık yaratır; sağlığınıza zarar vermek için sağlıksız gıdalar önerirler; insanların hayatını kurtardığı ve tıbbi maliyetleri azalttığı kanıtlanmış olan tüm ozon, ultraviyole, oksijen terapilerini, şelasyon ve diğer holistik terapileri ortadan kaldırırlar; bütüncül terapilerin test edilmesi için yapılan tüm araştırmaları engellerler ve reddederler; kürtaj, kürtaj klinikleri, uluslararası kuruluşların yarattığı AIDS virüsü, virüs bulaşmış şırıngalarla (hepatit ve çocuk felci aşısı dahil) kasten yaygınlaştırılır. Tüm bunlar ise, tıbbi bir soykırımdır.

DEVAMI YARIN

 

1.BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

2.BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

3.BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ