VF kat sol
VF kat sağ

Yiğit Bulut'tan Ertuğrul Özkök'e tokat gibi cevap

Yiğit Bulut'tan Ertuğrul Özkök'e tokat gibi cevap
Haber Tarihi : 08 Ağustos 2015 11:44:29
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Yiğit Bulut'tan Ertuğrul Özkök'e tokat gibi cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, 'Doğan Organize Örgütü'nün iftira, yalan ve itibarsızlaştırma çabalarına twitter hesabından cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, rahatsızlığı nedeniyle Erdoğan'ın Çin gezisine katılamaması üzerine Ertuğrul Özkök'ün yaptığı gerçek dışı yorumlar ve ortaya attığı iftiralar için ''Bak Ertuğrul kardeşim, yine baltayı taşa vurmuşsun... Belli ki o geziye katılan bir gazeteci sana Yiğit gelmedi demiş... Kriminolog-Triminolog falan hikaye, senin içeride ne kaynağın var ne de seni muhatap alacak bir ses... Resmi bir isimle konuşma imkanın olsa zaten doğruyu öğrenebilirsin... Aklınca beni kamuoyu önünde itibarsızlaştırıyorsun... Neredeyse 8 yıldır bana bunu yapmaya çalışıyorsunuz, sonuçlarına iyi bakın! Bak güzel kardeşim, Çin gezisinin kadrosunda yokmuş diyorsun, gülsem mi, ağlasam mı! En acısı da sana cevap versem mi! Gezi için bütün hazırlığımı tamamlamama hatta bir gün önce, Salı gecesi yayınlanacak TV programını çekip "siz seyrederken Çin'de olacağım" dememe rağmen, o gece sabaha kadar düşürülemeyen Yüksek Tansiyon sorunu nedeniyle geziye katılamadım. Üstelik yaklaşık 15 gündür rahatsızlığım devam ediyor...'' diye yazdı.

İşte Yiğit Bulut'un açıklamaları;  

"KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR...

Son dönemde TV programları ve köşe yazılarımda inlerine girdiğim "Doğan Organize İşler Örgüt'ü" tarafından Sözcü gazetesi ve bazı internet siteleri de kullanılarak aleyhime organize "yalan, çarpıtma, iftira" odaklı yayınlar yapılmaktadır. Bu bağlamda bazı konularda bu Organize Çete'ye cevap vermeyi, kamuoyunu doğru bilgilendirme adına gerekli görmekteyim... Özellikle Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök tarafından yürütülen şahsıma yönelik "itibarsızlaştırma" kampanyası çerçevesinde sürdürdüğüm "görevimle" ilgili uzun süredir asılsız, maksatlı, itibarsızlaştırmaya yönelik yazılar yazılmaktadır. Son olarak bugün Ertuğrul isimli şahıs, hayali bir senaryo üzerinden yorumlar yapmış ve çıkarımlarda bulunarak gerçekleri çarpıtmıştır. Konuşmalarında Peygamber Efendimizin adını bile "hakaret ve iftiralar" eşliğinde ağzına alan bu "rezile" cevap vermek zorunda kalmak beni derinden üzse de, kamuoyunu bilgilendirme adına bazı detayları paylaşmak istiyorum; 

"Bak Ertuğrul kardeşim, yine baltayı taşa vurmuşsun... Belli ki o geziye katılan bir gazeteci sana Yiğit gelmedi demiş... Kriminolog-Triminolog falan hikaye, senin içeride ne kaynağın var ne de seni muhatap alacak bir ses... Resmi bir isimle konuşma imkanın olsa zaten doğruyu öğrenebilirsin... Aklınca beni kamuoyu önünde itibarsızlaştırıyorsun... Neredeyse 8 yıldır bana bunu yapmaya çalışıyorsunuz, sonuçlarına iyi bakın! Bak güzel kardeşim, Çin gezisinin kadrosunda yokmuş diyorsun, gülsem mi, ağlasam mı! En acısı da sana cevap versem mi! Gezi için bütün hazırlığımı tamamlamama hatta bir gün önce, Salı gecesi yayınlanacak TV programını çekip "siz seyrederken Çin'de olacağım" dememe rağmen, o gece sabaha kadar düşürülemeyen Yüksek Tansiyon sorunu nedeniyle geziye katılamadım. Üstelik yaklaşık 15 gündür rahatsızlığım devam ediyor... Dediğim gibi oradan gerçekten biriyle konuşabilseydin Çin'den gelen "geçmiş olsun" telefonlarını da öğrenebilirdin... Bir not daha; zaten bazı gezilerde yoktu bilginde yanlış. O KONUYU DA İYİ ARAŞTIR! Katılmadıklarıma neden katılmadım! Ayrıca o gazeteci itibarlı, bu değil gibi zırvalarının da tamamı YANLIŞ! Bizde dostluklar daimi olur, sizdeki gibi "itibar borsalarında" sağlanan menfaate göre alınıp satılmaz... Ayrıca malum medya parlatmaya çalışıyor diye de kimse burada itibar kazanmaz! Oyunlarınız çok açık ve net! Ama parlatmaya devam! Sana bir de kötü haberim var; Sen, Efendin ve kızları 28 Şubat, kağıt kaçakçılığı ve Hürriyet'in İzmir arsasını elden satıp yatırımcılardan para kaçırma dosyalarında çok parlak görünmüyorsunuz! Bağımsız YARGI sizin oyunlarınızı Allah'a şükür fark edecek ve bozacak güçte! Ha bir de Ahmet Kaya ve Hrant Dink'i öldürtene kadar yaptığınız azmettirme yayınları var. Her neyse YARGI önünde hesap günleriniz ÇOK YAKIN BENİ SUSTURMA ETKİSİZLEŞTİRME HAYALLERİNİZ İSE BAŞKA BAHARA... Sizin "MEDENİ BATI" dediğiniz "sömürenler" dışında Türkiye'nin ilişki kurması da sizi çok rahatsız ediyor! ÇİN gezisi bu açıdan da önemli! DEDİĞİM GİBİ TOPLUCA KURDUĞUNUZ SUSTURMA, İTİBARSIZLAŞTIRMA, "ACABA GÖNDEREBİLİR MİYİZ" HAYALLERİNİZ BAŞKA BAHARLARA... Bu rezile yazdığım cevap dolayısıyla kamuoyuna verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyor ve gerçekleri kamuoyuna saygıyla duyuruyorum..."