Yıldız Gençlik Teşkilatı'ndan emekli amirallere sert cevap

Yıldız Gençlik Teşkilatı'ndan emekli amirallere sert cevap
Haber Tarihi : 05 Nisan 2021 15:19:04
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

104 Emekli Generalin yayınladığı skandal bildiriye son günlerde yaptıkları faaliyetlerle dikkat çeken Yıldız Gençlik Teşkilatı da tepki gösterdi.

15 Temmuz'u hatırlatan Yıldız Gençlik Teşkilatı Derneği Başkanı Halil İbrahim İyioğlu yaptığı açıklamada, "Bu vesayetçi, batı tetikçisi kişilere ve dış güçlere rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun  sözleri ile cevap vermek istiyorum. Kan dökmeyi seven bir millet değiliz. Ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz. Bu işe de içimizdeki kılcal damarları kesmekle başlarız..." 

İşte o açıklama:

“ Ne yazık ki bu ülkede halâ vesayetçi sistemi özleyen, kendi mutlulukları adına başka insanların canının yanmasını umursamayan, Osmanlı'nın son döneminde başlayan ittihatçı zihniyetin devamı, batı tetikçisi, bu ülkenin insanından nefret eden, aşağılık kompleksine kapılmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya siyaset arenası ve askeri teknolojisinde artık söz sahibi olduğu şu günlerden rahatsız olan bir güruh varlığını sürdürmekte. Halkımız ve bizler bu güruhların kimler olduğunu gayet iyi biliyoruz. Kimi Almanya'dan gelmiş, bu millete efendi yapılmış, Yahudi asıllı, kimi İçimizde kalmış kripto Ermeni. Kimsenin dini ile, milliyeti ile bir derdimiz yok. Ancak bu kimliklerini ülkemizin ve milletimizin aleyhine olan faaliyetlerde kullanırlar ise o zaman karşılarında bizi bulurlar. 15 Temmuz'a sayılı günler kala 104 amiralin yayınladığı bu bildiri ilk değil. Bu vesayetçi , batı tetikçisi kişilere ve dış güçlere rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözleri ile cevap vermek istiyorum. Kan dökmeyi seven bir millet değiliz. Ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz. Bu işe de içimizdeki kılcal damarları kesmekle başlarız..."