Yozgat'ta AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajları yayımlandı

Yozgat'ta AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajları yayımlandı
Haber Tarihi : 06 Nisan 2022 16:11:25
Son Güncelleme Tarihi : 06 Nisan 2022 18:48:38

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Celal Köse, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 102'nci yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı yayımladı.

Vali Polat, mesajında, "Türkiye’nin sesini dünyaya duyuran Anadolu Ajansı'nın 102'nci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun." ifadesini paylaştı.

Başer de mesajında, şunları kaydetti:

"İlkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışıyla halka doğru ve güvenilir haber sunan milli haber ajansımız Anadolu Ajansının 102'nci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Anadolu Ajansına kuruluşundan bugüne emek veren tüm basın çalışanlarını saygıyla anıyor, yurdumuzun ve dünyanın dört bir yanında görevini layıkıyla yerine getiren tüm ajans çalışanlarını tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum."

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ise mesajında, "102 yıl önce Kurtuluş Savaşı’nda Anadolu’nun sesini dünyaya duyurmak amacıyla kurulduğu günden bu yana ülkemizi ve dünyayı doğru ve eksiksiz bilgilendiren Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum." ifadelerini aktardı.

Bu arada, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve il yönetimi kurulu üyeleri, Anadolu Ajansı bürosunu ziyaret ederek, AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

AA'nın Türkiye'nin en köklü kuruluşlarının başında geldiğini belirten Başer, Milli Mücadele yıllarında milletin sesi olan AA'nın bugün de aynı şekilde ilkeli, doğru, tarafsız yayınlarıyla görevini sürdürdüğünü söyledi.

Başer, AA muhabiri Ömer Ertuğrul'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabını hediye etti.