17 Temmuz 2017

15 Temmuz yıldönümü mesajları

İlk mesaj 14 Temmuz günü Filistin'den geldi. Eceli yaklaşan kuduz köpekler ülkesi İsrail işgal altında tuttuğu Filistin'de 3 Müslümanı katletti.

1_6

Yetmedi, ardından Mescid-i Aksa'yı kapattı.

2_5

Böylece İsrail, 17 yıldır yapmadığı bir işi yaparak 15 Temmuz gününü böyle sembolik bir şekilde kutladı.

Sonra Amerika'da yerleşik kalbi Vatikan için atan tasmalı terörist çıktı piyasaya. O da seccadenin üzerine ayakkabıları ile çıkıp mesajını verdi.

 İslam dininin “kutsallarını artık açıktan ayaklarımın altına aldım” dedi verdiği pozla. 

Yanındaki televizyon ekranında verdiği züğürt tesellisi mesaja hiç girmiyoruz.

 3_5

Zavallı AB komisyonu başkanı ise hala saçmalama ve verilen mesajları almama gayretinde.

 4_6

Dost ülkeler mesajlarını böyle verdiler:

6_5

 

5_5

“Pakistan'ın savunma ve askeri alanlarıyla ilgili çalışmalar yapan ve Pakistan ordusuna da yakın olan Pakistan Defance isimli hesaptan yapılan paylaşımda Türkiye'ye anlamlı bir mesaj verildi.Bir diğer paylaşımda ise Türkiye'ye birlik mesajı verildi. Türkiye'nin FETÖ'nün hain darbe girişiminde şehit düşen kahramanlarını andığı bugün, yapılan paylaşımlarda "Türkiye'nin düşmanları da Pakistan düşmanıdır" ifadeleri kullanıldı.” (Yeni Şafak)

Rejimi düşman ülkeler (Mısır) mesajlarını verirken aslında “vatansız” olmanın ne kadar zor olduğunu da göstermiş oldular.

 7_4

Türk Silahlı Kuvvetleri Başkomutanın arkasında olduğunun mesajını böyle verdi:

8_4

ABD ve Türkiye'de darbe yapmaya kalkan NATO'ya Türk devletinin mesajı:

9_4

ABD'nin Türkiye'ye mesajı:

10_5

Türkiye NATO ile uyumlu olmayı umursamaz hale gelmişken kuduz köpek Mattis (kendi arkadaşlarının taktığı lakap, biz takmadık), tek dertleri silah sistemleri uyumsuzluğu imiş gibi davranıyor.

Bu arada Türkiye çok heyecanlanan Rusya'ya da mesajını veriyor.

“S-400 anlaşması  senin piyonun olacağımız anlamına gelmiyor. “

Türkiye bundan böyle ittifakların çıkarlarını değil sadece kendi çıkarlarını düşünecek mesajı aynı gün veriliyor. 

11_4

“Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Türkiye'nin kendi hava ve füze savunma sisteminin geliştirilmesi projesi kapsamında, Türk, Fransız ve İtalyan şirketleri arasında ilk mutabakatın imzalandığını açıkladı. “ (15 Temmuz 2017)

Almanya'nın 15 Temmuz'u nasıl gördüğünün mesajı:

12_3

Türkiye'nin Almanya'ya mesajı:

13_3

“İncirlik'teki üsten taşınma kararı alan Almanya'ya Türkiye'den bir darbe daha geldi. Ankara, Alman milletvekillerinin Konya'daki NATO üssünü ziyaret etme talebini reddetti.Alman Der Spiegel dergisi, milletvekillerinin Konya'daki Alman askerlerini 17 Temmuz'da ziyaret etmeyi planladığını bildiriyor. Habere göre, Almanya Dışişleri Bakanlığı ziyarette bulunacak milletvekillerini telefonla bilgilendirdi.” (14 Temmuz 2017)

Son dönemde Türkiye'nin yanına kapılanmaya çalışanların kanalı BBC  ilk defa olayı bir parça doğru dürüst göstermiş:

13a

Bu ülkenin dinini yok etmeye çalışanlara camilerin mesajı:

14_3

Ve Hilafet bayrağının düştüğü şehrin Anadolu (Asya) yakasında verilen mesaj:

 15_4

Asya'yı Avrupa'ya bağlayan boğaz köprüsü üzerinde Asya yakasının girişinde milyonlar toplanmış Avrupa'ya  yürüyüşe geçmeye hazır. Başkomutanın emrini bekliyorlar.

Tıpkı Fatih'in Roma seferine İstanbul'dan çıkması gibi, milyonlar Başkomutanın arkasında Avrupa yakasına geçmek istiyor. 

Ama devlet böyle bir insan seline köprünün bile dayanamayacağının farkında olduğu için geçişe izin vermiyor. Tıpkı AB'yi tarumar edecek mülteci akınını durdurduğu gibi.

Şimdilik…

16_2

Artık Avrupa bu görüntüleri  nasıl anlamak isterse.

17_2

 

Zekalarına kalmış…

18_2

Dün tüm Türkiye'de verilen resimlerle düşmanın kalbini söktük, cesaretini kırdık.

Şimdi ciğerlerini sökmenin vakti geldi.

 

NOT 1:

Bir iki el silah patlatılarak 15 Temmuz'dan hemen bir ay sonra efendileri tarafından kalbi sökülenler ne mesaj verdi derseniz?

19_2

Onlar bildiğiniz gibi. Efendileri ne derse onun mesajını verdiler. Yine kontrollü darbe dediler ve bir bahanesini bulup 15 Temmuz TBMM kutlamalarına katılmadılar.

Ama bir “adalet” provokasyonunu bile başarı ile yapamayanların bu başarısızlıklarının bedelini efendilerinin ödetmeyeceğini düşünmek yanlış olur.

NOT 2:

 20_1

Patronunun lakabı kuduz köpek olanların Musul'un haritadan silinmesi üzerinden verdikleri mesajı da gördük ama başka bir yazıya kaldı.

 

NOT 3:

Konuyla alakalı olmamakla birlikte olayın aciliyeti hasebiyle;

20-21 Temmuz tarihlerine dikkat diyoruz.  Finansla döngüler konusunda uzman olan bazı isimlerden bu tarihlerde büyük finansal çalkantılar planlandığı haberleri geliyor.  Ne olur ya da olmaz bilemiyoruz ama aklınızın bir köşesinde bulunmasını istedik…