11 Ağustos 2017

Bir yıl erken yazılmış yazılar

13 Ağustos 2017, İsrail işgal amacıyla Gazze saldırısını başlatıyor.

14 Ağustos 2017, Dijital paranın tarihi yükseliş süreci başlıyor.

21 Ağustos 2017, Tarihin en büyük güneş tutulması sonrasında ABD'nin Batı kıyısında bulunan “San Andreas” fay hattı kırılıyor ve California'da 9 şiddetinden büyük bir deprem oluyor. Deprem sabah saatlerinde İstanbul'da da hissediliyor.

4 Eylül 2017, Yaşayan hiçbir insanın görmediği büyüklükte bir ekonomik kriz olan Süper Shemitah finansal krizi patlıyor. Borsalar çöküyor.

12 Ekim 2017, Gazze'den sürülen Filistinliler Mısır'ın Sina yarımadasına gönderiliyor.

28 Ekim 2017, ABD Doları çöküyor ve yerine Dijital paranın ikamesi süreci başlıyor.

Okurken size hikaye ya da korku filmi senaryosu gibi gelmiş olabilir. Bu senaryo ve tarihler kafanızın bir köşesinde dururken geçtiğimiz seneye dönelim. 2016 yılının yine Ağustos ayında 3 yazı yazmıştık.

15 Ağustos 2016 tarihinde; "Shemita teorisi' ve sihirli numara 7” , 29 Ağustos 2016 tarihinde; “Süper Shemitah başladı galiba” , 12 Eylül 2016 tarihinde;

“Hac, Shemitah döngüsü ve depremler” yazılarını kaleme almıştık.

İnternet okuyucularımız için yukarıda linkleri olan bu yazılarda Shemitah döngüsünden bahsetmiş ve her 7 yılda bir dünya çapında bilerek ve isteyerek planlı bir şekilde finansal kriz çıkarıldığını, bunun bazılarınca Shemitah döngüsü olarak adlandırıldığını, her 7 Shemitah bitiminde yani  7x7=49. seneden sonra gelen 50. seneye ise Süper Shemitah ya da Jübile senesi denildiğini ve bu senede her manada çok daha büyük siyasal ve ekonomik krizlerin patlak verdiğini belirtmiştik. Yine yazımızda son iki süper Shemitah yılında Kudüs merkezli büyük olayların yaşandığından bahsederek şunları yazmıştık:

1918 - Kudüs Osmanlı'dan İngiltere'ye geçti

1967 - İsrail 6 gün savaşlarını kazanarak Ürdün, Mısır ve Suriye ile yaptığı savaşı kazandı. Batı Şeria, Gazze, Sina yarımadası ve Golan tepelerini işgal etti.

İlginç bir şekilde son iki Süper Shemita/Jübile senesinde Kudüs ile ilgili olaylar olmuştur. Birisinde Kudüs Osmanlının elinden çıkarken diğerinde İsrail'in devlet olma durumunu  sağlamlaştıran savaş yaşanmıştır. 2016 yılı Süper Shemitah/Jübile senesidir. Hatırlanacağı üzere Türkiye ve İsrail arasında süregelen antlaşmazlık geçtiğimiz aylarda sonlandırılmıştır yani Jübile senesinde.

Yukarıda gördüğünüz gibi bizim tahminimiz “Süper Shemitah” krizinin 2016 yılında bu zamanlarda patlaması idi. Patlatamadılar ve bunun en muhtemel sebebi de bizce 15 Temmuz 2016 darbe girişiminden istedikleri sonucu alamamış olmalarıdır. Kıyameti görenler muhtemeldir ki projelerini askıya almak zorunda kalmışlardır.

1_26

Peki 15 Ağustos 2016 tarihli ‘Shemita teorisi' ve sihirli numara 7” başlıklı yazımızda başka neler öngörmüştük, hatırlatalım:

Çin'in dünya ekonomisinin lideri olmasının başlangıcını yazmıştık;

“2 Aralık 2015 tarihinde Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'in para birimi Yuan ya da RMB'nin, Özel Çekim Hakkı'nın (SDR) hesaplanmasında kullanılan sepete alınmasına karar verdi. IMF Başkanı Lagarde yaptığı açıklamada, Çin parası Yuan'in SDR sepetine eklenmesi kararının, Çin ekonomisinin küresel finansal sisteme entegrasyonu için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Lagarde, bu kararın ayrıca geçmişte Çin'in parasal ve finansal sisteminde yapmış olduğu ilerlemenin tanınması olduğunu da kaydetti. IMF İcra Direktörleri Kurulu'nun dün aldığı kararla, yuan, 1 Ekim 2016 tarihinden itibaren dolar, avro, yen ve sterlinin yanında 1969 yılında yürürlüğe giren SDR sepetinin beşinci para birimi oldu.”

Ve Temmuz 2017 tarihli bir haber küpürü:

2_25

ABD Dolarının çöküşünün başlamasını yazmıştık;

Derginin kapağında “Yeni dünya para birimine hazır olun” başlığı altında bir anka (phoenix) kuşunun ayakları altında yanan dünya para birimleri bulunmakta, kuşun boynunda ise altın renginde ve üzerinde 2018 tarihi olan yeni bir para birimi asılı durmaktadır. Bu bağlamda dünya yönetici elitinin yeni para birimine geçiş tarihini bundan 28 yıl öncesinden planladığını söylemek abartı olmayacaktır. Tabii bunu başarmak için önce bir kaos çıkması, dünya para birimlerine olan güvenin bitmesi gerekmektedir. 

Ve Temmuz 2017 tarihli bir haber küpürü:

3_24

7 tepe üzerine kurulu Roma'da deprem olacağını yazmıştık;

“2012 yılında yayınlanan “Petrus Romanus” isimli kitapta yazarlar 2 tane çok ilginç öngörüde bulunurlar. Bunlardan biri Papa Benedict'in istifa edeceğidir ve gerçekten de 600 senedir olmayan bir olay olur ve bir süre sonra Papa istifa eder.

Yazarların diğer öngörüsü ise İrlandalı Aziz Malachy'ye dayandırdıkları 600 yıllık bir kehanettir. Buna göre tanrı,  gelecek olan 112 papanın ismini Malachy'ye yazdırmıştır. Hristiyan teologlar bunun uydurma bir şey olduğunu söylese de Vatikan bu konuda hiçbir zaman resmi görüş bildirmemiştir. 111. Papa Benedict'in istifası ile 112. Papa Francis göreve gelmiştir. Bu papadan sonra Malachy başka kimsenin ismini yazmamıştır ve son Papayı Petrus Romanus olarak adlandırır. Son Papa'nın çok zor bir dönem geçireceğini, takipçilerini büyük sıkıntılar içinde bir arada tutmaya çalışacağını ve bu sıkıntılar bittiğinde ise 7 tepe üzerine kurulu şehir yok olurken korkunç bir yargıcın da onun takipçilerini yargılayacağını yazar. Tuhaf bir şekilde 7 rakamı yine karşımızdadır. Her ne kadar burada adı geçen 7 tepe üzerine kurulu şehrin Roma olduğu söylense de İstanbul ve Kudüs'ün de 7 tepe üzerinde kurulduğu bilinmektedir. Kehanetlerle hareket edecek değiliz ama bu tür kehanetlerin insanları bir şeylere hazırlamak gibi bir işlevinin olduğu da unutulmamalıdır.”

Yukarıdaki satırları kaleme aldığımız 15 Ağustos 2016 tarihinden 9 gün sonra:

4_2

Depremler konusu çok geniş olduğu için bu konuya bir sonraki yazımızda geniş olarak yer vereceğiz.

ABD'de seçimler sonrası karmaşa, çöküş ve iç savaş tatbikatlarını yazmıştık;

“2015 yılının Temmuz ayında yapılan Jade Helm askeri tatbikatı bir savaş tatbikatı değil sivil bir kargaşa/isyan durumuna karşı yapılmış askeri bir tatbikattı. Tatbikat ABD çapında büyük bir ilgi uyandırmış, bunun sıkıyönetim provası olduğu konusunda birçok görüş ortaya atılmış, ana akım medya ise bütün bunların komplo teorisyeni deliler tarafından uydurulduğunu sütunlarına taşıyarak bu teorilerle dalga geçme yolunu seçmiştir. Bu tatbikat nedeniyle ABD içinde iç bölgelere tanklar sevkedilmiştir. Özellikle ayrılık konusu gündemden düşmeyen Teksas'ın bu tatbikatta ana düşman bölgesi olarak gösterilmesi Amerikan devletinin bir iç kargaşaya hazırlandığı teorilerini daha da arttırmıştır.”

Ve dün bültenlere düşen bir haber:

5_23

Filistin ve Kudüs merkezli olayları yazmıştık;

“Son iki Jübile senesinde de Kudüs ile ilgili olaylar olduğunu belirtmiştik. Jübile senesinde Türkiye ve İsrail'in Mavi Marmara saldırısı sonrası kesilen ilişkileri yeniden kurmak üzere yeniden anlaşmaya vardıklarını da tekrar hatırlatalım.

7 tepe üzerine kurulu bir başka şehir Kudüs'ü elinde tutan İsrail ile alakalı tuhaf haberlerde son dönemde gündemden eksik olmamaktadır. Mesela 11 Eylül 2015 tarihli CNN haberinde Kudüs'te bulunan Kubbetü's Sahra yıkılmadan önce görülmesi gereken 25 yapı arasında anılıyordu. CNN acaba bizim bilmediğimiz neyi bilmekteydi? Geçtiğimiz hafta ise arama motoru Google hiçbir açıklama yapmadan Filistin'i Google haritalarından siliyordu. Son 2 Jübile senesinde 1916 ve 1967 yıllarında Kudüs merkezli çok önemli iki olay olduğunu tekrar hatırlatalım…”

6_22

7_23

Peki 15 Temmuz darbesinin 1. yıldönümünden bir gün önce İsrail'in yaptıklarını hatırlatmaya gerek var mı?

8_22

Tarihin en büyük finansal çöküşü yazmıştık;

“2 Ekim Shemitah'nın son günüdür ve Pazar gününe denk gelmektedir.  1 Ekim'de Çin para birimi Yuan'ın IMF sepetine gireceğini belirtmiştik. Bu bağlamda 3 Ekim yeni Shemitah yılının başlangıç tarihi, borçların yıkanıp affedildiği tarih (dolayısıyla birilerinin büyük paralar kaybettiği tarih diyebilirsiniz)  ve dolayısıyla aynı zamanda global finansal çöküş tarihi olmaktadır. Yalnız şunu da bilmek gerekmektedir ki her ne kadar ülkemizde sokaktaki insan durumun farkında olmasa da özellikle Batı dünyası halkları internet sayesinde Shemitah döngüsünün farkına varmıştır ve bu tarih öncesinde kendilerini bir şekilde güvenceye alma girişiminde bulunmaları bu kez global elitlerin işini zorlaştırabilir, krizin daha erken çıkmasını tetikleyebilir.”

Ve bu yılın Nisan ve Temmuz aylarından bültenlere düşen iki haber:

9_21

10_18

“Bu artış devasa bir riski de ortaya çıkarıyor. Bazı uzmanlar bu durumu “tüm balonların anası” olarak tanımlıyor. 2000 yılında patlayan teknoloji balonu ve 2007 yılında patlayan konut balonunun neden olduğu yıkım dikkate alındığında “tüm balonların anası” olarak nitelendirilen bu balonun patlaması durumunda dünyanın nasıl etkileneceği şimdiden birçok uzmanı oldukça düşündürüyor.” 31 Temmuz 2017, Uzmanpara) 

Siz hiç kafanızı yormayın düşünen düşünmüş ve ne yaptığını biliyor, bize de seyretmek düşüyor diyeceği geliyor insanın maalesef. Bir sene önce bu kapağı dikkatinize sunmuştuk.

 10a_1

Buraya kadar 15 Ağustos 2016 tarihli yazımızın güncellemesini yaptık. En başta yazdığımız senaryoya dönersek aslında verdiğimiz tarihler öylesine verilmiş tarihler değildir. Şeytanilerin yaptığı bütün operasyonları belli bir şifre ve plan çerçevesinde (Mısır kültü) yaptıklarını daha önce yazmıştık. Bunları uzun bir şekilde tekrar anlatmaya yerimiz olmadığı için 27 Mayıs 2016 tarihli “İngilizcesi ISIS olan Daeş Mısır mitolojisinde kimdir” , 27 Temmuz 2016 tarihli “Darbenin ezoterik kodları” ve 3 Ağustos 2016 tarihli “Ruhların savaşı” başlıklı yazılarımızın linklerini verelim ve kısaca açıklayalım:

13 Ağustos 2017, İsrail işgal amacıyla Gazze saldırısını başlatıyor.

13 Ağustos tarihinde Mısır kültünde Horus (Yaşamın kralı) ve Seth (Karanlıklar ve kaos tanrısı) arasında savaş olur.

14 Ağustos 2017, Dijital paranın tarihi yükseliş süreci başlıyor.

12_14

21 Ağustos 2017, Tarihin en büyük güneş tutulması sonrasında ABD'nin Batı kıyısında bulunan “San Andreas” fay hattı kırılıyor ve California'da 9 şiddetinden büyük bir deprem oluyor. Deprem sabah saatlerinde İstanbul'da da hissediliyor.

13_10

Biz farkında değiliz ama Newsweek'in haberine göre ABD'de otoriteler bu güneş tutulmasına dünyanın sonuna hazırlanır gibi hazırlanıyorlar.

14_12

2015 yapımı "San Andreas Fayı" filmine ve İstanbul depreminin tarihini yazan İngiliz Daily Telegraph gazetesine daha önce değinmiştik.

16_7

4 Eylül 2017, Yaşayan hiçbir insanın görmediği büyüklükte bir ekonomik kriz olan Süper Shemitah finansal krizi patlıyor. Borsalar çöküyor.

17_8

4 Eylül Mısır kültünde ölüm ve cenaze tanrısı Anubis” aracılığıyla “dönüşüm günüdür”.

18_8

12 Ekim 2017, Gazze'den sürülen Filistinliler Mısır'ın Sina yarımadasına gönderiliyor.

Mısır kültünde 12 Ekim “Kara Toprakların” Horus'a ve “Kızıl toprakların” Seth'e verildiği tarihtir. Set ve Horus'un kim olduğunu 27 Mayıs 2016 tarihli yazımızdan tekrar hatırlatalım:

“Isis ve Osiris'in Horus adında bir çocukları olur. Horus büyüyünce Seth'e savaş açar. Bu savaşın sonuçları çeşitli şekillerde anlatılmakta. Bu savaşın sonucunda Osiris - yer altı dünyasının kralı, Horus yaşamın kralı, Seth ise şeytanlık ve kötülüğün kralı olarak kabul edilmeye başlanmıştır. Nihayet Horus babasının öcünü alır. Set'i yener ve onu Sahra'ya gönderir.

Peki hafta başında gündeme düşen haber ne idi:

19_7

28 Ekim 2017, ABD Doları çöküyor ve yerine Dijital paranın ikamesi süreci başlıyor.

28 Ekim tarihi Mısır kültünde Bennu bird, namı diğer Phoenik, namı diğer Zümrüd-ü Anka kuşunun dönüşümü, küllerinden doğuşu, transformasyonudur.

Yani burada Zümrüdü Anka kuşunu en son nerede, boynunda hangi renkte bir dijital para taşırken ve bütün dünya para birimleri ayaklarının altında yanarken hangi dönüşüm üzerinde gördüğünüzü tekrar mı hatırlatalım?

Tabii ABD derin sisteminin buna nasıl bir cevap vereceği konusu karmaşıktır. Geçen sene yaptığımız bir haber ve dün gelen bir haberle bitirelim:

 21_7

22_7

Devam edeceğiz…