12 Aralık 2016

BTÖ'nün İstanbul saldırısının kodları

“On yıllar vardır hiçbir şey olmaz, haftalar vardır onlarca yıla bedeldir”. Terörizmin doktrinini yazmış Lenin'in bu sözü kısırlaştırılmış Türkçemiz ile ancak bu kadar çevrilebiliyor ama ne demek istediği anlaşılmıştır herhalde. İşte yıllara bedel böyle haftalardan, günlerden geçiyoruz.  

1_8              

Cumartesi gecesi İstanbul'da Beşiktaş – Bursaspor arasında yapılan futbol karşılaşması sonrası meydana gelen bombalı saldırılar malumunuz. Türkiye'ye karşı yapılan bombalı saldırılar, Menderes çıkmazı sokağı patlamasından tutun da Anafartalar çarşısı patlamasına kadar, hemen her zaman bir mesaj vermek için yapılır.

Hatırlayacaksınız, Meclis başkanı Kahraman tarafından laiklik meselesi tartışmaya açılınca hemen akabinde Osmanlının başşehri Bursa'da Padişahların görüşmelerini yaptıkları cami olan Ulu Camiye saldırmışlardı.

2_8

3_8

Hürriyet gazetesi saldırı yanlış anlaşılmasın, mesaj doğru algılansın diye gözümüzün içine sokarcasına bir nüsha yayınlamıştı;

4_1

29 Ekim 2016 tarihli “Hürriyet'in Osmanlı devleti ile savaşı” başlıklı yazımızda Batının gazeteleri aracılığı ile “Bursa” Ulu camide kendisini patlatan canlı bombanın “Sultan” kod adlı olduğundan hareketle Batının Türkiye'de yerleşik bu gazetesinin manşetini çözümlemiştik.

5_1

Yine aynı yazımızın bir başka bölümü:

“İstanbul'da Yıldız sarayının külliye yapılacak olmasını Hürriyet gazetesi en profesyonel şekilde görür. Direkt söylemez mesaj fotoğrafla bilinçaltına verilir. Abdülhamit'in sonu hatırlatılır adeta.”

6_6

İşte yukarıda Hürriyet gazetesinin bahsettiği, “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yıldız Sarayını Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne benzer şekilde kullanmaya hazırlanıyor” ifadesinden hareketle İstanbul saldırısının mesajını çözelim.

7_8

Görüldüğü üzere bombalı saldırılar tam olarak Dolmabahçe Sarayının karşısındaki bölgelerde yapılmıştır. Patlama ile Dolmabahçe sarayının arasındaki caddenin ismi Meclisi Mebusan cd. (yani eski TBMM) ve Dolmabahçe caddesidir. TBMM'de Ak Parti ve MHP'nin yeni anayasa için anlaştıklarını açıkladıklarının birkaç saat sonrasında Abdülhamit'in de kullandığı Dolmabahçe Sarayının tam karşısında patlamalar meydana gelmiştir. Hem de tam olarak Bursaspor taraftarlarının Beşiktaş maçı sonrasında stadı terk ettikleri bölgede. (Bursa'nın Osmanlının eski başkenti olduğunu tekrar hatırlatalım) İşte size yine bir sürü kod. Dolmabahçe, Bursa, Meclisi Mebusan, Abdülhamit, Erdoğan.

Patlamayı yapanların tarih ve planlama yeteneğine şaşmamak elde değil. Olayı en güzel, artık deşifre olmasına aldırmadan Türkiye Cumhuriyetine saldıran Batının savaş makinası Cumhuriyet gazetesinin web sitesinden alıntılayalım.

8_7

Büyük bir zevkle ve hızla 30 fotoğraflık bir patlama resimleri galerisi hazırlayan bu gazete için söyleyecek çok fazla bir söz yok. Haçlı Batının kolluk kuvveti olarak çalışmalarına devam ediyorlar.

Bu arada işi garantiye almak ve yanlış anlamaya en ufak bir mahal bırakmamak için küresel şeytanların gazetesi olayın ismini tam olarak koyuyor:

9_8

Son günlerin diğer olaylarına bakmakta faili bulmamıza yardım edecektir.

Türkiye, Cuma gecesi yaptığı büyük bir hava harekatı ile IŞID'a büyük zayiat verdirerek ÖSO ile birlikte El-Bab'a girmişti.

10

10a

Türkiye El Bab'a girerken Rusya'nın Halep'in boşaltılması için insani koridor açtığı haberleri gelmekteydi.

11_1

Beğenmesek de, Başbakanın Rusya ziyaretinin hemen sonrasına denk gelen bu iki olayda bir eşgüdüm varmış gibi gözükmektedir ve bu Batıyı çıldırtmaktadır.

Haftanın diğer en önemli konusu ise ekonomik bir saldırı olarak telakki edilen ABD Dolarının artışı idi. Türkiye buna bir Dolar satma kampanyası ile cevap vermişti ama ABD'yi asıl korkutan Doları ticaretten silmeyi amaçlayan ve Çin ile hemen başlatılan girişimdi.

12_3

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Şangay 5'lisi tartışmalarını hatırlayacaksınız. Üstüne Rusya, Çin ve İran ile Türkiye'nin yerel para birimleri ile ticaret yapılması teklifine gelen olumlu cevaplar ABD'yi tam manasıyla şoka sokmuştur.  

13_3

Özellikle TSK içinde başlattığı temizlik sürecini hızla devam ettirmesi Batıyı artık iyice sıkıntıya sokmuştur.

14_3

İşte bu süreçte Batının ihanetleri, korkuları, tehditleri, itirafları ve Türkiye ile süren savaşının haberleri:

NATO'da görevli darbeci Türk subaylara sahip çıkan ve görevden almaların NATO'yu zayıflattığını söyleyen NATO komutanları, 

15_3                                    

Görevden alınan Batı yanlısı asker ve diplomatları geri çeken Türkiye'nin onların yerine Rusya, Çin ve İran yanlısı isimler atadığını iddia eden ünlü İngiliz Times gazetesi,

16_2

Alman istihbaratının önderliğinde Türkleri katlettiren Alman devletinin (dönerci cinayetleri) şimdi de Türklerin çifte vatandaşlık hakkını birden bire tartışmaya açması,

17_3

Giderayak topal ördek Obama'nın Suriye'de silahlı gruplara desteğini sınırlayan engelleri kaldıran bir kararname imzalaması ve ardından PKK/PYD ve Türkiye ile savaşabilecek herkese Stinger füzesi benzeri mühimmat ve personel desteği sağlaması,

18_3

19_3

20_3

Batı medyasının ve siyasetinin artık umarsızca PKK propagandası yapması ve saldırılara sevinmesi, 

21_3                         

Durmak bilmeden Türkiye'nin parçalanacağını yazan Haçlı / Siyonist yazar-çizer takımı,    

22_3                      

Bir yandan da kendi içinde korkudan titreyen Avrupa, OHAL'i 5. Kez uzatan Fransa,   

23_3                     

Yarattıkları IŞID teröristlerinin anavatanları Avrupa'ya döneceğinin korkusunu yaşayan Avrupa,       

24_2         AB'nin hem toplumsal hem finansal olarak bittiğinin ve oluşacak kaosun bütün kıtayı saracağının farkında olan Avrupa…           25_1              

Sadede gelirsek, İstanbul saldırısı uzun zamandır Türkiye'ye hem siyasi hem fiziki olarak saldıran Batının yaptığı son saldırıdır. Bu yüzden artık IŞID, PKK, TAK vb. örgüt isimleri vermek yerine AB ve ABD terör örgütleri ya da kısaca “Batı Terör Örgütü” (BTÖ) saldırdı demek daha yerinde olacaktır.

26

Katilin gerçek ismini koyma vakti gelmiştir ve görüldüğü kadarıyla konulacaktır da…

27_1