03 Temmuz 2017

Dünya Beşten Büyüktür diyen ‘’Türk Bir Dev ‘’dir.

Tarihimizde bugün olduğu gibi, siyasi ve ekonomik saldırılar milletimize çok yapılmıştır. Bu olumsuzlukları aşmak için;  kendi öz değerlerimize dönerek, kendi değerlerimizi üstün tutarak dirayetli bir duruşla, yeri geldiğinde  ‘'Dünya Beşten Büyüktür'' diyebilmektir. Birlik ve beraberlik içerisinde kendi müktesebatımıza dönerek, yeniden bir dirilişin gerçekleştirilmesi için hiç bir engel  yoktur. Türkiye, sadece kendi bölgesinde bir vizyon yüklenecek tarihi bir pozisyonda değildir. Türkiye, yenilenmiş büyük orta doğu projesinin işlerliğini durduracak tek ülkedir.

Yeni dünya emperyalist düzen için, yenilenmiş büyük orta doğu projesinin, sadece bölgemizde gerçekleştirilmeye çalışılmadığını biliyoruz.  Ön kale Türkiye düşürülürse, bu proje Kafkaslardan Türk Cumhuriyetlerine kadar uzanacaktır. Bunun en somut  örneği FETO terör  örgütünün, eğitim kurumlarını kullanarak, Türk Cumhuriyetleri bağımsızlığını ilan eder etmez oralarda yerleşmesidir. Bugün  bu proje, 15 Temmuz darbe girişimi ile doğru okunduğu zaman, büyük orta doğu projesinin Feto terör  örgütü ile Türk Cumhuriyetlerine kadar eğitim aracılığı ile uzandığını görülecektir.  Türk devletlerinin zengin yer altı kaynaklarını ele geçirmek için, FETO terör  örgütünün  yapılanmaları  CIA istihbarat için kullanmıştır. Küresel güçler,  15 Temmuz darbe planında Türk milletinden aldığı darbe ile sok geçirmiştir ama planlarından vaz geçmiş değillerdir.

1992 tarihli Wolfowitz'in hazırladığı Pentagon  raporu New York Times'a şöyle yer alıyordu ‘'Yeni sistemin oluşturulması sürecinde  Amerika'nın yerine alternatif güç merkezlerinin doğması mutlaka engellenmelidir'' deniliyordu.  Ne demektir bu Amerika'ya alternatif güç?  Dağılan Rusya'dan sonra kim olabilirdi bu güç? Bu gücün Rusya'nın dağılmasından sonra ortaya çıkabilecek bir güç olduğu nettir. Yeni dünya düzeninin gerçekleşmesi için tedbir alınması gerektiği  söylenen, Türkiye'nin Türk Cumhuriyetlerine  önderlik yaparak,  yeni bir birlik oluşturması  olarak ortadadır.

Rusya'nın dağılmasıyla oluşan Türk Cumhuriyetleriydi. Bu rapor, bağımsızlığını kazanan Türk Devletleri için oluşturulmuştu. Tarihsel olarak Türk cumhuriyetlerinin bağımsızlığının kazanılması ve raporun hemen akabinde yayınlanması, raporun nedenini de ortaya koymaktadır. Feto terör örgütünün hemen harekete geçip Türk Cumhuriyetlerinde faliyetlere başlaması, işte bu raporda ifade edilen yeni sistemin oluşturulmasın  için, Türkiye'nin Türk Cumhuriyetleri ile bir birlikteliğe gitmesinin engellenmesiydi.  Avrupa'ya en büyük ordusu ile Rusya'ya karşı koruculuk yaparak kapıda bekletilen Türkiye, kendi soydaşlarına yönelebilir,  Avrupa birliği gibi bir Türk birliği oluşturabilirdi. İşte bunun engellenmesi için dönemin Türk siyasi yöneticileride, feto terör örgütünün dini bir cemaat  olgusu içerisinde kuşatılarak, Türk birliği için siyasi kararlılıklar kırılmıştır. Feto terör  örgütünün Türk Cumhuriyetleri ile Türkiye'nin adeta iletişimde tek ana kolu olmuştu.  Milletimizde de, Türkçe  olimpiyatları ile  bu algıyı oluşturmada etkili olmuştu. Bugün gelinen nokta, yeni orta doğu haritası çalışmaları sadece bölgemizle ilgili değildir. Çöken kapital sistemin yerine yeni bir  ekonomik  düzen yerleştirmek için, bölgemizde  oluşturulan bu vekalet savaşlarının en köklü beslendiği yer, bölgedeki mezhebi farklılıklardır. Buna rağmen oluşturulmaya çalışılan Müslüman İsrail devleti (kürt devleti)dir.

Wolfowtz raporunun  belirttiği  tehlike geçmiş değildir. Onun için Türkiye'ye karşı bölgede oluşturulacak  İsrail yanlısı Müslüman görünümlü devletin oluşturulması, terörün devam ettirilmesi içinde PYD nin kullanılması devam ettirilecek. Türkiye başını kaldırmaması lazım. Bunca saldırıya rağmen ‘Dünya beşten büyüktür ‘' diyebilen bir Türkiye; mevcut dünya siyasetinde yeni yapılanmalar ve çözülmelerin en yoğun olduğu günümüzde, başını kaldırdığı an göreceği çıkar yol Türk Birliğidir. Bunun engellenmesi lazımdı. Feto eğitim terör  örgütleri ile bağlar  kopartıldı, PKK ile

Türkiye sürekli meşgul edildi. Bu süreç en yoğun biçimde, sınırlarımızda devam ediyor.Türkiye'nin toprak bütünlüğü ve bağımsızlığı için, yeniden düşünülmesi gereken ama unutturulmuş bir proje var. O da Türk birliği projesidir.  Birbirlerini katleden ve sonra barışıp Avrupa birliğini kuran batı medeniyetine  karşı, Türk Birliğinin kurulmasının önünde hiç bir engel yoktur. Tek millet  olan Türk cumhuriyetlerinin; inanç, kültür ve tarihsel birliktelikleri, Wolfowtz raporuyla çeyrek asırdan fazla geciktirilmiştir.  Devletlerimizin bağımsızlıkları, yer altı ve yer üstü kaynaklarının korunması için Milli iradenin Türk birliğini tekrar gündeme alması gerekir. Türk milletinin bin yıllık sevdasını biz inanıyoruz ki;
Türkiye bugünkü güçlü lideri ile,  güçlü ordusu ile,  güçlü milleti ile başaracaktır.

Bu büyük hedefin gerçekleşmesi için bizimde konuşmacı olarak davet edildiğimiz DEV TÜRK KURULTAYI 07.07.2017  saat: 14:30 da Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi Küçükçekmece/İstanbul adresinde altı bin kişilik salonda yapılacaktır.

Bu vesileyle halkımızı bende DEV TÜRK KURULTAYINA davet ediyorum. Dev Türk Kurultayının; milletimizin birliği, devletlerimizin bekası için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum.

Selam ve dua ile...