08 Ağustos 2015

Dünya PKK'ya destek yarışına girdi


Almanyalı Siyonistlerin ortak olduğu Doğan medyası, kriptoların Cumhuriyet'i, İsrail'in Sözcü'sü, ateistlerin Birgün'ü, Pensilvanya medyası dahil hep bir ağızdan PKK'ya alkış tutup Türkiye düşmanlığı yapıyor.

Meğer tüm dünya PKK'nın Türkiye'ye saldırmasını bekliyormuş. Hepsinin ortak derdi; Türkiye büyümesin, Erdoğan başarmasın...

Terörist PKK'nın alçak saldırıları karşısında dut yemiş bülbüle dönen Avrupa Birliği, Arap Birliği, Almanya'dan sonra şimdi de Rusya terör örgütüne arka çıktı.

Türkiye'nin kendi ürettiği silahlar ve kendi istihbaratı ile verdiği güçlü tepki, Türkiye düşmanı bu çevrelerin tümünü huzursuz ediyor.

İstiyorlar ki; PKK insanları katletsin, Türkiye ses çıkarmasın...

İstiyorlar ki, PKK saldırsın, Türkiye enerji ve kaynaklarını terörle mücadeleye ayırıp gelişmesin, bölge ve dünya siyasetiyle ilgilenmesin...

İstiyorlar ki, Erdoğan zarar görsün ve toplumsal tabanını kaybetsin...

Biz sizi anlıyoruz!

PKK'ın hamisi Almanya'nın tepkisini, Siyonistlerin emrindeki Amerikalı neo-conları, Türk ve Müslüman fobisi yüzünden uykusuz kalan Hıristiyan Kulübü Avrupa Birliği'ni de anlıyoruz.

Kendisi konuşamadığı için kuklası Medvedev'i konuşturan Putin'i de...

Aslında biz, Müslüman Arap halklarının başına çöreklenmiş, üç günlük iktidarları için kaynaklarını ve milletlerinin geleceklerini batıya peşkeş çeken Türkiye düşmanı Arap rejimlerini daha çok anlıyoruz.

Hepsinin derdinin, Osmanlı'yı hatırlatan Türkiye olduğunu da biliyoruz.

Ortak fobinizin, güçlü Müslüman Türkiye olduğunun da farkındayız!

Almanyalı Siyonistlerin ortak olduğu Doğan medyası, kriptoların Cumhuriyet'i, İsrial'in Sözcü'sü, ateistlerin Birgün'ü, Pensiltenya medyası dahil hep bir ağızdan PKK'ya alkış tutup, Türkiye düşmanlığı yapıyor.

Türkiye ne dirayetli bir ülke ki; çevremizi sarmış aç kurtlar, içerden kemiren asalaklara rağmen her gün daha da güçleniyor.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi düne inat, Amerika gibi bir ülkenin başkanı, içindeki Türkiye düşmanlarına ders verircesine PKK terörüne karşı Türkiye'yi destekliyor.

PKK dört bir koldan saldırıyor, Türkiye sağduyusunu kaybetmeden yoluna devam ediyor. Aslına bakarsanız adamlar da haklı. Bu hâli görüp de adamlar çıldırmayıp da ne yapsınlar?

Varacağınız yer hüsran

Herkes bilsin ki, Ermeni Terör Örgütü PKK'nın Türkiye'ye zarar vereceğini sanan, Türkiye'nin, karanlık adamların elinde karanlık günler olarak tarihe geçen 90'lara dönmesini arzu edenlerin, Kürt'le-Türk'ü "düşman" sanan hainlerin varacağı yer hüsran.

Türkiye'nin kötüleşmesinden, kendine gelecek hayali kuranların da canı cehenneme.

Herkes bilsin ki, PKK yok olmaya mahkûm bir sırtlan/çakal. Türkiye ise insanlığın kıyamete dek yaşayacak olduğu sığınağı.

PKK söz konusu olunca, Türkiye'nin zayıflaması için terörden yana tavır sergilemekten utanmayan ve masum insanlar terör örgütü tarafından katledilirken, leş bekleyen kargalar ve çakallar gibi sözde medeni dünya hep birden Türkiye'ye saldırıyor.

Onlar saldırır da, kurnaz tilki İngiltere boş durur mu?

O, Ankara'daki büyükelçisine "PKK'nın bir an önce şiddete son vermeli" çağrısı yaptırırken, arkadan Türkiye topraklarını PKK'ya veren yeni haritalar hazırlıyor.

Demirtaş neden tedirgin?

Bürüksel dönüşü ağız değiştiren Demirtaş'ı buna iten bazı nedenler var. İlki AB'nin, Obama ile Türkiye'nin anlaşmasından rahatsız olması.

İkincisi, emanet oyların HDP'yi terk etmesi ve buna Kürt kitlenin de katılma ihtimali.

Türkiye'nin PKK'ya ağır hasar veren operasyonları ile KCK'nın lider kadrosunu tek tek toplayıp, tutuklaması.

Öcal'ın HDP, PKK ve KCK'yı aşağılayıp, Kürt devleti hayalini çöpe atması.