17 Temmuz 2016

FETÖ altın vuruş yaptı

FETÖ/PDY altın vuruş yaptı. Ülkenin en zor olduğu durumda sırf örgütlerini korumak için Albay Muharrem Köse denen zevat önderliğinde darbeye yeltendiler.

Önceki gece zor bir süreçten geçtik. Türkiye'nin seçimle işbaşına gelmiş hükümetine karşı darbe girişiminde bulunuldu. Bu yazı yazılırken 161 Şehit, bin beş yüzün üzerinde yaralı vardı. Gözü dönmüş terör örgütü son kozunu oynadı. Darbeye yeltendiler, ama unuttukları bir şey vardı HALK FAKTÖRÜ!

15 Temmuz kara bir gün olacaktı, tıpkı Başbakan Adnan Menderes'in idama götürüldüğü sürecin bir benzeri ortaya konulmaya çalışıldı. Senaryo farklıydı bu kez… Marmaris'te tatilde olan Cumhurbaşkanına yönelik saldırı planlanmış, hiçbir şey yapamazsak Erdoğan'ı öldürürüz, ondan kurtuluruz dediler.

Televizyonlardan köprü işgali ile ilgili ne oluyor haberleri geçince darbe mi oluyor? Diye düşündük, bir arkadaşta misafirdik, hemen kalktık ve Ak parti il başkanlığına doğru yola çıktık. Ak parti önünde hiç kimseyi göremedik. Kapının önüne geçince arkadaşları telefonlarla aramaya başladık. Herkesi davet ediyorduk. Gün bugündür deyip, Allah rızası için gelin diyorduk, gecenin bir yarısı…

Sosyal medya yavaş yavaş kilitlenirken, birebir çağrılarla parti önünde kısa sürede 10 binlerce kişi toplanmaya başlanmıştı. Her ilde her meydanda insanlar sokaklardaydı, kimse uyumayı düşünmüyordu. Camilerden Salalar okunuyordu. Meydanlardaki insanların sayısı git gide artıyordu. Tankların üstüne çıkanlar, kendini mermilerin önüne atanlar, protestolar için ellerinde bayraklarla alanlara çıkanlar… Halk destan yazıyordu. Hem de demokrasi destanı…

Benim canımda gitsin ama bu ülkeye bir şey olmasın diyerek bu ülkeyi koruma refleksiyle milyonlarca insan alanlara inerek tepkilerini ortaya koyuyordu. Gün bu gündür ben de buradayım diyerek eline bayrağını almış, erkek, kadın, çoluk-çocuk alanlardaydı, eyleme çocuk arabasının içinde gelmiş 2 yaşındaki bebek bile elindeki bayrağı sallayıp darbeye dur! Diyordu.

Şurası çok açık ki 15 Temmuz gecesini hiç birimiz unutmayacağız. Hatta henüz Fetö/PDY'ye bir damla dahi olsa “yaniiii!” diyenler dahi artık bu çetenin bu ülkeyi yıkmak için seferber olduğunu kabul ettiği bir noktaya geldik. Kendi Meclisini bombalayacak kadar gözü dönmüş olmak, hastaneleri, halkı bombalamak, taramak, göz kırpmadan öldürmek acaba nasıl bir motivasyonun sonucudur. Hele de yakalanan cunta heveslilerinin tavırları içtikleri haşhaşın sonucu olsa gerektir.

Halk sokakta, halk ayakta, tek gaye darbeye dur demek… Ve tüm siyasi düşündekiler kol kola… Geleceğin Türkiye'sindeyiz artık. Hamdolsun bu darbeyi de bertaraf ettik. Okçular tepesi güvende…